Влада

Керівника благодійного фонду нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром»

6 March 2024, 10:08

Керівника благодійного фонду «Людяність» Юрія Журбенка нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІ ступеня.

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 6 березня 2024 року.

«У двох словах – людині 85 років, тут говориться про його допомогу не в тоннах, а навіть в сотнях тонн, особливо він зараз опікується госпіталями – житомирським і бердичівським, яким надає не просто медикаменти, а відповідне обладнання для лікування та інструментарій. Він також дуже опікується ВПО, людьми з інвалідністю, і за минулий рік фондом було видано 35 крісел колісних (електричних) та інших допоміжних засобів реабілітації. З початку повномасштабного вторгнення Юрій Миколайович також почав надавати допомогу генераторами для шпиталів, медичними меблями і медичними ліжками. І варто пам’ятати, що Юрій Миколайович був одним з тих депутатів, які в 1990 році підняли прапор України над ратушею міської ради. Я рекомендую нагородити пана Журбенка відзнакою «За заслуги перед місто» ІІ ступня», - сказав начальник управління звернень та діловодства міської ради Віталій Скороход.

Присутні члени виконкому одноголосно підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, голова БФ «Людяність» Юрій Журбенко з 2016 року є членом громадської ради при Житомирському міському голові.

Як повідомляв Житомир.info, в 2014 році Павло Журбенко, син Юрія Миколайовича Журбенка, був призначений керівником обласного госпіталю для ветеранів війні, який знаходиться в Бердичеві, у 2020 році Павло Журбенко був обраний депутатом Житомирської облради від партії «Європейська Солідарність», в грудні 2021 року з головним лікарем КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради продовжили контракт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком відзнака За заслуги Журбенко БФ  
Матеріали по темі