Влада

Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер вартістю 10,8 млн грн на розроблення проєкту реконструкції госпіталю для ветеранів

11 March 2024, 12:40

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації шукає виконавця робіт з розроблення проєктно-кошторисної документації для реконструкції обласного госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради, який знаходиться у Бердичеві.

Відповідне оголошення 8 березня оприлюднили в системі «Прозорро».

Очікувана вартість розроблення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція будівель та споруд обласного госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради за адресою: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Європейська, 52» – 10 млн 825 тис. 361,48 грн.

Тендер запланований на 18 березня, ПКД має бути виготовлене до 30 червня 2024 року.

Основні архітектурно-планувальні вимоги та характеристики об’єкта будівництва, які треба передбачити проєктом:

реконструкція будівлі фізіотерапевтичного корпусу;

реконструкція будівлі лікувально-реабілітаційного корпусу;

реконструкція будівлі неврологічного корпусу;

реконструкція харчоблоку;

реконструкція господарських споруд (пральня, овочесховище, гараж, майстерня, тощо);

передбачити комбіновану модульну котельню;

реконструкція (заміна) внутрішньо-майданчикових інженерних мереж;

перенос комунікацій з під плям забудови;

благоустрій території;

передбачити облаштування наявного ПРУ відповідно до ДБН В.2.2-5:2023 «Захисні споруди цивільного захисту» та інших діючих нормативних документів;

внести пункт щодо культурної спадщини на стадії розробки проєкту.

Нагадаємо, у розпорядженні начальника ОВА Віталія Бунечка від 13 лютого 2024 року йдеться про схвалення ескізного проєкту реконструкції обласного госпіталю для ветеранів та загальну кошторисною вартістю реконструкції – 736 млн 739 тис. 634 грн. До цього, в липні минулого року, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав договір з ТОВ «Фегтехком» на розробку проєктної документації по реконструкції обласного госпіталю за 1 млн 498 тис. 139,76 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2023 року робоча група погодила спрямування 55 млн грн, отриманих від продажу в червні на електронних аукціонах трьох комунальних об’єктів, на реконструкцію приміщень КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради з метою створення центру реабілітації для військових. Головним лікарем КНП «Госпіталь ветеранів війни» є депутат обласної ради від «Європейської Солідарності» Павло Журбенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент тендер ОВА реконструкція госпіталь Бердичів госпіталь для ветеранів проєкт ПКД 
Матеріали по темі