Влада

Ще один військовослужбовець із Житомирської області на передовій отримав «Срібний хрест»

19 March 2024, 17:14

Ще один воїн з Житомирщини отримав відзнаку від головкома та Міністра оборони України.

Про це 19 березня повідомляє начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко з посиланням на інформацію служби зв’язків з громадськістю 47 окремої механізованої бригади.

«Генерал-полковник Олександр Сирський та міністр Рустем Умєров вручили відзнаку «Срібний Хрест» офіцеру механізованого батальйону окремої механізованої бригади Олександру Гречуку. Житомирщина пишається своїм земляком. Його підрозділ зараз знаходиться на передовій, де старший лейтенант Гречук разом з побратимами організовує та реалізовує бойові завдання механізованого батальйону на найбільш активному напрямку Східного фронту», - зазначає Бунечко.

Зауважимо, допис про нагородження бійців 47-ї окремої механізованої бригади оприлюднений на їх сторінці 14 березня.

«Головнокомандувач ЗСУ разом з Міністром оборони України вручили нагороди бійцям 47 окремої механізованої бригади, які тримають лінію фронту на Авдіївському напрямку. Воїнів бригади відзначили орденами «Богдана Хмельницького», «За мужність», почесними нагрудними знаками від Головкома та нагородною зброєю від Міністра оборони України», - йдеться в дописі.

«Сьогодні ми з Міністром оборони приїхали до вас, щоб висловити слова вдячності за вашу мужність, стійкість, героїзм, зразкове виконання свого військового обовʼязку, за ту стійкість, яку ви показуєте всьому народові України. Ми вдячні за все, що Ви робите. Ви – справжні Герої»,– зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Нагадаємо, 14 березня у Житомирі понад 130 добровольців отримали нагороди До Дня українського добровольця. Того ж дня Володимир Зеленський подякував усім, хто став на захист України. Президент також вручив державні нагороди воїнам та родичам полеглих героїв, з них – два бійці Житомирського загону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода війна відзнака захисник військовий військовослужбовець Сирський Умєров Бунечко 47 бригада 
Матеріали по темі