Новини компаній

Професійна чистка зубів в медичному центрі «МЕД-ДЕО»

22 March 2024, 14:37

Регулярне чищення зубів є відмінним способом постаратися зберегти їх в ідеальному стані та забезпечити збереження природного кольору. Але звичайною щіткою не завжди є можливість вичистити всі залишки їжі, тому вони накопичуються і згодом перетворюються на зубний камінь. Видалити його вдасться лише за допомогою професійного чищення зубів, застосовуючи відповідні інструменти та техніку.

Надати таку послугу готові у медичному центрі «МЕД-ДЕО». Тут буде запропонована професійна чистка зубів, яку проводять професіонали своєї справи. Рекомендується проходити цю процедуру 1-2 рази на рік, що дозволить зберігати зуби здоровими, чистими та білими.

Етапи професійного чищення

Процедура займе до однієї години і включає такі процеси:

  • Огляд ротової порожнини для визначення патологічних змін;
  • Аплікаційна анестезія при підвищеній чутливості;
  • Фактичне ультразвукове чищення для видалення зубного каменю;
  • Очищення від м'якого нальоту із застосуванням потоків повітря, спеціального засобу та води;
  • Шліфування зубної поверхні спеціальною речовиною;
  • Зміцнення зубів засобом, у складі якого є фтор.

Загалом пацієнт не відчуватиме біль чи неприємні моменти.

Методи чищення зубів

Застосовується методика очищення ультразвуком, за допомогою технології Air Flow, а також очищення стандартним механічним способом. Про дані методи можна детально прочитати на сайті https://www.med-deo.com.ua/uk, де є також наочні фотографії для оцінки результатів та багато іншого. Якщо є питання, можна отримати попередню консультацію.

Очищення ультразвуком є щадним інструментом без болю та неприємних відчуттів. Поверхня зубів не травмується, а це створює безпеку. При цьому є низка протипоказань і якщо пломби погано встановлені, є ймовірність їх випадання.

Чищення за допомогою Air Flow є альтернативним способом. Технологія передбачає видалення залишків їжі з важкодоступних місць, створюється ефект відбілювання на 1-2 тони, а також є можливість проводити процедуру за наявності вінірів, коронок і люмінірів. Механічна очистка проводиться апаратним способом і зазначений вище метод – це один із них.

Ефект очищення зубів

Результатами багато хто може здивуватися, особливо ті, хто ніколи не проходив процедуру професійного чищення зубів. Емаль стає гладкою, вона насичується корисними мікроелементами. З порожнини рота буде усунено всі хвороботворні бактерії, що виключає розвиток численних стоматологічних хвороб та карієсу і пародонтозу зокрема.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: професійна чистка зубів МЕД-ДЕО Air Flow  
Матеріали по темі