Новини компаній

Чотири факти про зволожувальні креми для обличчя

26 March 2024, 15:33

Доглядові засоби для зволоження мають бути в щоденній рутині абсолютно кожного. Така косметика глибоко зволожує шкіру й бореться з набряками, дряблістю тощо. Тож зволожуючі креми для обличчя варто додати до щоденних процедур.


Зволоження потрібне всім

Зневоднення шкіри — це поширена проблема. Вона виникає через купу сторонніх чинників. Наприклад, погана екологія, сухе повітря, пил на вулиці й жорстка вода призводять до дряблості. Епідерміс не може довго боротися з такими викликами самостійно. Тому треба йому допомагати додатковою косметикою для зволоження.

Серед косметики INSTYTUTUM популярним зволожувальним засобом є Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst Cream. За версію NEW BEAUTY, він є справжнім бестселером в Америці серед зірок і інфлюєнсерів.

Що робить цей крем:

  • зволожує глибоко протягом доби;
  • прибирає дряблість шкіри;
  • сприяє зменшенню зморшок;
  • покращує тонус шкіри;
  • відлущує відмерлі клітини;
  • заспокоює шкіру;
  • зменшує почервоніння;
  • візуально звужує пори.

Цей крем має також потужні антиоксидантні властивості. Тож завдяки йому ви можете не тільки зволожувати й живити шкіру, а ще й боротися з ознаками передчасного старіння. Підходить він усім типам шкіри.

Жирній шкірі — легка текстура

Не бійтеся застосовувати зволожувальні засоби, якщо у вас жирна чи комбінована шкіра. Просто треба вибирати крем-гель із легкою текстурою. Носити такий крем можна після основного очищення й тонізації, але ще до SPF.

Також звертайте увагу на склад. Наприклад, Hydrafusion не містить камедогенних речовин, тож його можна наносити на шкіру навіть при схильності до запалень.

Користуватися варто всі сезони

Звісно, через перепади температури взимку й у холоди шкіра страждає більше. Але влітку й навесні також існує багато ризиків. Тож зволоження потрібно постійне.

Для цього можете вибирати крем, що містить одночасно декілька різновидів гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою. Така потужна формула впливає на різні шари епідермісу завдяки різним властивостям проникнення. Таким чином можна поповнювати вологу ззовні та утримувати її зсередини.

Зволоження допомагає уповільнити процеси старіння

Щоби шкіра довго залишалася здоровою й привабливою, догляд має бути продуманим і ефективним. За словами засновниці бренду INSTYTUTUM Наталії Деркач, успіх догляду на 90% залежить від домашньої рутини. Тож варто вибирати якісну косметику з професійних лінійок, підбирати її під проблеми шкіри й регулярно користуватися нею. Адже системність тут також відіграє не останню роль.

Зволоження дає змогу загалом покращити стан шкіри та сприяти деяким процесам у ній. Після використання зволожувального крему Hydrafusion шкіра стає еластичною, м’якою й розгладженою. У формулі присутній трипептид, що зміцнює колагенові волокна. Завдяки цьому можна зменшити зморшки, покращити тонус шкіри й підтягнути контур обличчя.

Отже, зволожувальний крем — це необхідний доглядовий засіб для щоденного використання. Він глибоко зволожує шкіру й загалом покращує її стан.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крем обличчя зволоження 
Матеріали по темі