Здоров'я

Мамографія в МЦ «Асклепій»: здорове майбутнє починається тут. Для жінок, які мають заключену декларацію з сімейним лікарем, знижка -50% впродовж квітня

3 April 2024, 09:45

За даними ВООЗ рак грудей – найпоширеніший вид раку у світі. Україна не виняток, де рак грудної залози займає провідні позиції серед онкологічних захворювань серед жінок.

Але цей діагноз не є вироком, оскільки успішно піддається лікуванню. Як свідчить статистика, на I-й стадії рак грудей виліковується у 95% жінок, на ІІ-й стадії у 80%, а на 3-й – у 50%. Ранні стадії раку (I-II) діагностуються у 76% випадків, проте майже четверть пацієнтів звертаються до медиків на запущених стадіях. Спеціалісти МЦ «Асклепій» стверджують, що для одужання вкрай важлива одна умова: рання діагностика.

На сьогоднішній день не створено нічого більш досконалого, ніж мамографія – рентгенівське дослідження грудей, яке може виявити рак до того, як він стане відчутним.

Профілактичне проходження мамографії показане жінкам віком від 40 років один раз на два роки. При наявності схильності чи ризику розвитку раку, лікар може призначати обстеження частіше з метою спостереження за розвитком подій в динаміці.


Мамографія – це швидкий, безболісний і безпечний метод дослідження, особливо якщо обстеження проводиться на сучасному обладнанні Siemens MAMMOMAT Revelation в супроводі досвідчених спеціалістів МЦ «Асклепій».

Дане обладнання є останнім словом техніки серед подібного устаткування та не має аналогів в жодній клініці Житомирської області. Наявність 3D томосинтезу дозволяє створювати тривимірні зображення м'яких тканин, шляхом збирання декількох рентгенівських знімків з різних кутів. Цей метод надає більш детальні інформаційні дані, що допомагають лікарям точніше діагностувати захворювання.


Наявність декларації з сімейним лікарем МЦ «Асклепій» відкриває перед пацієнтами нові горизонти та надає ряд переваг та унікальних цінових пропозицій.Попіклуйтеся про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких та здійсніть запис на мамографічне обстеження до медичного центру «Асклепій». А для жінок, які мають заключену декларацію з сімейним лікарем, діє знижка в розмірі 50% від ціни.
Акційна пропозиція діє протягом квітня.

Медичний центр «Асклепій» — турбота поруч!
м.Житомир, вул. Покровська, 31
+38 (098) 046-33-03, +380 (095) 010 31 03, +38 (093) 170 01 03
https://family.asklepiy.com/aktsiia_misiatsia

*Для отримання знижки за умовами акції, необхідно мати заключену декларацію з сімейним лікарем МЦ «Асклепій». Жінкам до 40 років наявність направлення від лікаря обов’язкова.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Асклепій МЦ "Асклепій" мамолог обстеження акція 
Матеріали по темі