Новини компаній

ТОП коміксів у 2024 році

5 April 2024, 10:08

Великій кількості людей легше сприймати інформацію у вигляді зображень, а не текстів. Для них найулюбленішими книгами стають комікси. І хоча більшість сприймає їх як розважальні твори, ще з 80-х років минулого століття автори перестали обмежувати себе в тематиках. Про найпопулярніші книги цього року розповімо далі.

Найцікавіші комікси: рекомендації читачів Readeat

Вибрати комікс — завдання не з простих, особливо для тих, хто раніше не цікавився таким видом літератури. Добірка з 10 кращих видань допоможе визначитися:

  1. «Місто Гріхів. Том 2. Жінка, за яку варто вбивати» Френка Міллера. Дуайт вважає своє життя безнадійним, і думки про це не покидають його голову, доки Ава знову не покличе до себе. Моторошні події нічних вулиць Бейсін-Сіті та палке кохання об’єднані на сторінках однієї книги.
  2. «The Hellblazer. Той, хто йде крізь пекло» Гарта Енніса. Комікс про видатного чаклуна Джона Константина, якому довелось зіштовхнутися зі страшною хворобою — раком. Кривава відверта історія сподобається поціновувачам жанру.
  3. «Ікла» Сари Андерсен. Історія кохання вампірки та хлопця-перевертня з усіма нюансами «одомашнення» ними одне одного.
  4. «Зізнання книголюба» Гранта Снайдера. Для справжніх любителів літератури. У жартівливій формі показують життя книгоманів від самого дитинства.
  5. «Поклик Ктулху» Френка Міллера. Про Місто Гріхів, у якому з’являється людина, що хоче покарати кожного, хто зганьбив сімейні цінності. Історія похмура, тому потребує розважливості у сприйнятті.
  6. «Тарас Бульба» від Костянтина Сулими за романом Миколи Гоголя. Комікс подає великий роман у легшій формі.
  7. «Пристрасті Олімпу» Рейчел Смайт. Загадкове кохання між священною дівою Персефоною та володарем Підземного світу Гадесом стало основою глибокого сюжету.
  8. «Химерна Планета» Нейтана В. Пайла. Кумедна історія про мешканців планети, які перетворюють своє життя на театр абсурду. Комікс змушує змінити погляди на звичні для нас речі.
  9. «Дюна. Дім Атрідів» Кевіна Джей Андерсона та Браяна Герберта. Приквел до «Дюни», що розповідає про життя героїв до того, як їм судилося зустрінутися та змінити всю суть цієї історії.
  10. «Сага» Браяна К. Вона. Історія кохання двох солдат, які воювали по різні боки у галактичній війні. Їм доводиться боротися за місце для своєї сім’ї у жорстокому Всесвіті, щоб принести в нього нове життя.

Щоб полюбити комікси, достатньо вибрати першу книгу. Знайшовши свою тематику, ви закохаєтесь у ці видання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комікс  
Матеріали по темі