Події

За побиття жінки жителю райцентру Житомирської області оголосили підозру

8 April 2024, 17:47

Перед судом постане 41-річний коростенець за побиття жінки.

Про це 8 квітня повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Дізнавачі Коростенського райуправління поліції завершили досудове розслідування події, що сталася наприкінці березня. Тоді 44-річній містянці було завдано тілесних ушкоджень. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що проживає зі своєю сестрою. Вдень 31 березня до них в гості прийшов колишній чоловік її родички. Між нею та гостем виникла суперечка, під час з’ясування стосунків він кілька разів вдарив жінку по обличчю», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Заявниця пройшла необхідне судово-медичне обстеження.

Отримавши результати та зібравши іншу необхідну інформацію, дізнавачі, за погодженням Коростенської окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру. Днями матеріали було скеровано до місцевого суду.

У пресслужбі поліції нагадують, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до 200 годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Нагадаємо, 7 березня пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області повідомила про те, що житель Звягельського району гантелею наніс численні удари по голові своєму брату. Йому призначили 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2024 року до будинку 60-річного жителя Чижівської громади без дозволу зайшов незнайомець та побив господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція конфлікт побиття жінка насильство 
Матеріали по темі