Події

У Житомирі продавчиню вдарили квітами, через нібито несвіжий букет: чоловік вибачився та шкодує про свій вчинок

9 April 2024, 14:09

Конфлікт через квіти. У Житомирі чоловік вдарив букетом продавчиню. Інцидент зафільмувала камера відеоспостереження, а згодом відео почали розповсюджувати у соціальних мережах.

Подія трапилася на майданчику для торгівлі квітів на Богунії. 9 квітня журналісти Житомир.info завітали до продавчині. Жінка розповіла, що чоловік придбав троянди, а вже наступного дня повернувся переконаний, що квіти були несвіжі.

«Якби я дійсно продала стару, страшну троянду, але в життя такого не дозволю, тому що я знаю, що людина платить гроші, які важко заробляються. Я сама доначу на ЗСУ, сама працюю, даю хлопцям на окуляри, допомогою. Листочок засох, але він нічого не казав, а прийшов і цією трояндою по голові. А якби у скроню, а троянда важка. Мені цілий день боліла голова, нудило. А він знову на мене замахнувся, казав: ти тут працювати не будеш. А я розгубилася. Каже повернути гроші. А я кажу: молодий чоловік, я дала вам свіжу розу, я реалізатор, я не власниця. Власниця дає мені зарплату, чому я мою повертати гроші. Б’є мене цією трояндою. За що ти мене б'єш? Ну сказав би, що забув у воду поставити, ну буває всяке», – продавчиня Зоя.

Вдалося отримати й коментар чоловіка. Він працює в Житомирському військовому інституті імені С. Корольова, втратив сина, і як каже сам, на жаль, не стримався, про що жалкує.

«Дуже тяжко це усвідомлювати, син загинув, дружина онкохвора. Ми раз в тиждень міняємо квіти, після того, як дружина на ранок побачила у якому воно стані, нерви здали. Я вибачаюся, перед всіма, кому завдав болю можливо, але це важко, нерви здають. Ходжу до психіатра, намагаюся все перенести, але на кладовищі…», – Віктор.

Пробачення попросив й у продавчині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квіти військовий продавчиня конфлікт військовий інститут Богунія 
Матеріали по темі