Події

Внаслідок ДТП у Житомирі травми отримали двоє дітей віком 8 та 10 років

10 April 2024, 17:44

У Житомирі внаслідок ДТП постраждали двоє дітей, пасажири одного з автомобілів.

Про це 10 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 квітня близько 17:30 на вулиці Івана Кочерги. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. Попередньо, сталося зіткнення автомобілів «Nissan» під керуванням 40-річного житомирянина, та «Fiat», за кермом якого знаходилася 39-річна жителька обласного центру. Після цього легковик зіштовхнувся з припаркованим транспортним засобом», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП отримали травми двоє пасажирів автомобіля «Fiat», хлопчики віком 8 та 10 років. За попередньою інформацією, діти знаходилися в автомобілі, не обладнаному дитячими автокріслами. Їх було доставлено до медичного закладу для обстеження та надання допомоги.

Нині всі обставини автотрощі встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції.

Нагадаємо, 5 квітня на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення Mercedes та вантажівки загинув 15-річний водій мопеда, а 14-річна житомирянка, пасажирка мопеда, потрапила до лікарні. Правоохоронці встановили, що водій був нетверезий та не мав права керувати автомобілем.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня 2024 року на вулиці Покровській у Житомирі внаслідок зіткнення легковиків отримав травми 2-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція вул.Кочерги дитина малолітня пасажир 
Матеріали по темі