Новини компаній

Жовтневий палац: актуальна афіша та квитки від Kontramarka.ua

11 April 2024, 14:11

Різні заходи продовжують організовуватись і культурне життя України не зупиняється. Кожен бажаючий може піти до Жовтневого палацу та отримати море позитиву, емоцій та гарного настрою. Сьогодні це місце називається Міжнародний центр культури та мистецтв, але суть не змінюється, адже це ідеальний майданчик для артистів, гумористів, музикантів та інших представників культури.

Будівля вражає своїми габаритами, історією, виконанням і найголовніше – акустикою. Незалежно від купленого місця Жовтневий палац вразить кожного своєю особливою атмосферою. Тут також створено відповідні умови для комфортного перебування, підготовлено обслуговування гостей. Сформовані спеціальні класи для занять художньою самодіяльністю, організовані гуртки для дітей.

Заходи у Жовтневому палаці

Це універсальний майданчик, тому подій тут не так мало:

  • концертні виступи;
  • гумористичні концерти;
  • stand-up;
  • сольні виступи;
  • культурно-мистецькі заходи;
  • міжнародні конкурси.

Іноді тут відбуваються невеликі поетичні вечори, зустрічі з відомими людьми, дипломатами, громадськими діячами та навіть депутатами. Особливу увагу слід звернути на бібліотеку, яка включає близько 70 тисяч екземплярів різного походження.

З часу відкриття у палаці побувало близько 40 мільйонів людей. Працює він з 1957 року, хоча збудований у далекому 1842 році. Саме тут свої перші кроки робили багато відомих артистів України, включаючи Юрія Гуляєва, Анатолія Мокренка, Дмитра Гнатюка та інших.

Як і де забронювати квитки?

Найкраще оцінити всі заходи та купити квитки в режимі онлайн, користуючись можливостями сервісу Kontramarka.ua. Попередньо вибирається дата та відповідна подія. Після вибору здійснюється перехід на бронювання квитка. Представлено схему Жовтневого палацу, де є поділ місць на блоки:

  • партер;
  • амфітеатр;
  • балкон 1-го ярусу;
  • балкон 2-го ярусу.

Після вибору місця воно бронюється та протягом 15 хвилин необхідно здійснити оплату. За відсутності оплати бронь знімається. Для оплати необхідно попередньо пройти реєстрацію, вказуючи дані про себе та платіжну інформацію. Надалі квитки можна обміняти у касі палацу чи скористатися роздруківкою. Для проведення платежу найкраще всього використати банківську карту.

На сайті Kontramarka.ua представлений детальний графік усіх подій, тому якщо хочеться потрапити на якийсь концерт, краще заздалегідь виконати броню та зі спокійною душею чекати на її початок. Додатково можна підписатись на додавання подій, щоб бути в курсі всього.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт Жовтневий палац квиток 
Матеріали по темі