Новини компаній

Як обрати краще функціональне медичне ліжко

11 April 2024, 14:12

Функціональні медичні ліжка замовляють для хворих, що тривалий час (мінімально 8 годин на добу) проводять у лежачому положенні. Спеціальні меблі створюють комфортні умови для швидкого одужання. Обов’язково використовувати їх після операцій та травм – це умова якісної реабілітації.

Пацієнти із постійним постільним режимом мають отримувати безперервний догляд з боку родичів або медперсоналу. Спеціальні функціональні медичні ліжка – замовити які можна за посиланням https://reanimed.com.ua/funkcionalni-lizhka/ – значно полегшують розв’язання поточних задач, знижують навантаження на доглядальників та створюють комфортні умови для хворого. Медичні функціональні ліжка часто беруть для літних людей. Це економить сили, підтримує гарний настрій всіх учасників, підвищує якість життя.

Основні моделі

Залежно від призначення та матеріалів функціональні ліжка бувають:

  • Металевими лікарняними. Їх встановлюють в стаціонарних медичних закладах загального профіля. Регулювання базові, конструкція міцна, рама зазвичай виготовляється зі сталі. Стандартне обмеження за вагою – 135 кг. Порошкове покриття запобігає корозії та підвищує стійкість до мийних засобів. Зручні у використанні моделі с гальмівними фіксаторами та обертовими колесами. Зазвичай трапеції, медичні матраци, бічні огорожі замовляють окремо.
  • Домашніми дерев’яними. Медичні ліжка з натурального матеріалу беруть для побутового використання, вони гармонійно вписуються в домашні інтер’єри. Ступінь зручності та набір функцій можуть різнитись залежно від конкретної моделі, її вартості.
  • Реанімаційними. Виготовляються з пластику та металу, встановлюються у відділеннях інтенсивної терапії, забезпечують максимальний комфорт користувачів. Частіше за все реанімаційні ліжка розраховані на 4 керовані секції, мають бічні поручні, дозволяють налаштовувати опускання та підіймання по висоті. Ложе може пропускати рентгенівські промені.

Число робочих секцій – 2, 3 або 4. Чим більше робочих елементів, тим вища ціна, ширші можливості для налаштувань.

Тип керування

Купити функціональне медичне ліжко можна електричного або механічного типу. Механічні моделі передбачають ручні налаштування в процесі обертань важелів, що розташовані під задньою спинкою ліжка. Кожен важіль керує певними налаштуваннями. Головний недолік меблів категорії – людина не зможе самостійно змінювати положення, для цього їй знадобиться допомога родича або медичного представника. Також такі ліжка не можна встановлювати спинкою до стіни – це обмежить доступ до налаштувань.

Електричне керування значно полегшує процес повсякденного догляду за лежачими хворими. Пульт розташовується на поручні, тому пацієнт може робити налаштування так, як йому буде зручно. Кут нахилу змінюється максимально тихо та плавно. При виборі функціонального медичного ліжка орієнтуйтесь на доступний бюджет та бажані опції. Чим більше вміє конкретна модель, тим дорожчою вона буде.

Хочете зробити замовлення?

Компанія Reanimed пропонує якісні рішення в широкому асортименті для медичних закладів. Наприклад, окрім медичних ліжок, вас можуть зацікавити системи бездротового виклику медичного персоналу – детальніше за посиланням https://reanimed.com.ua/systemy-vyklyku-medpersonalu-sestra-paciyent/bezdrotovi-systemy-vyklyku-medpersonalu/. Бездротові кнопки швидкого виклику персоналу встановлюються у різних медичних установах в палатах пацієнта та санвузлах. Також до складу систем можуть входити палатні лампи та сигналізаційні пристрої, коридорні табло, пейджери, пульти медсестер, програмне забезпечення для ПК.

Залишились питання чи хочете зробити замовлення у постачальника Reanimed? Лишайте запит зручним для вас способом на сайті постачальника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медичне ліжко  
Матеріали по темі