Події

Жителю Житомирської області, який сокирою пошкодив двері та погрожував матері, призначили 10 діб адміністративного арешту

13 April 2024, 10:32

У Звягелі суд визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства.

Про це 12 квітня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Нещодавно до поліції звернулась 66-річна місцева жителька з повідомленням про вчинення відносно неї протиправних дій сином. Тож за вказаною адресою виїхали правоохоронці Звягельського райвідділу. Схвильована жінка розповіла, що агресор сокирою пошкодив двері в будинку, погрожував їй, ображав та висловлювався нецензурною лайкою. Така ситуація у родині трапляється не вперше», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 45-річний чоловік ніде не працює, зловживає спиртним та вимагає у матері гроші на алкоголь.

Тож інспектори Звягельського районного відділу, окрім іншого, поспілкувались із кривдником, роз’яснивши наслідки таких вчинків, винесли терміновий заборонний припис та склали відносно нього адміністративний протокол за ч. 2 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Суд, розглянувши зібрані правоохоронцями матеріали, визнав чоловіка винним та визначив йому покарання – 10 діб адміністративного арешту.

Нагадаємо, 1 квітня патрульні відділу поліції №1 Житомирського райуправління опрацьовували виклик про вчинення домашнього насильства в селі Оліївці. Заявниця розповіла, що під час чергового конфлікту чоловік продемонстрував їй боєприпаси та може зберігати їх в оселі.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2024 року жителю Городницької громади, який неодноразово вчиняв конфлікти зі своєю 29-річною співмешканкою та псував майно, повідомили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція насильство домашнє насильство пенсіонерка син мати 
Матеріали по темі