Події

На залізничній станції у селищі Житомирського району вантажний потяг збив 48-річного чоловіка

15 April 2024, 12:13

У Попільні вантажний потяг збив 48-річного чоловіка, який намагався перетнути колії.

Про це 15 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Поліція встановлює обставини травмування чоловіка на залізничних коліях у Попільні. Подія сталася 15 квітня на місцевій залізничній станції. Попередньо, близько 03:40 вантажний потяг під час здійснення маневру здійснив наїзд на чоловіка, який намагався перетнути колії. У результаті потерпілий, 48-річний місцевий житель, отримав травми та був доставлений до місцевого лікувального закладу», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (смт Попільня) Житомирського райуправління.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Нагадаємо, ввечері 29 березня на залізничному переїзді у с. Чорнорудці Вчорайшенської громади електропотяг на смерть збив 17-річну дівчину.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області на перегоні «Кодня-Рея» 21 березня 2024 року дизельний потяг здійснив наїзд на чоловіка, який знаходився на коліях: 46-річний житель Бердичівського району отримав травми, несумісні з життям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція потяг поїзд залізниця Попільня  
Матеріали по темі