Новини компаній

Гіпсофіли – це не просто сухоцвіти

15 April 2024, 13:44

Гіпсофіла – це символ духовного початку. Досить часто букети з гіпсолюбки замовляють як подарунок на хрещення дитини, вінчання пари, а також інші релігійні обряди. За допомогою таких рослин можна виражати ніжні, хвилюючі та трепетні почуття.


Ще одне значення букета з гіпсофіли – завзятість, сила волі. Букети з цих незвичайних рослин можна презентувати коханій, дорогій людині на знак підтримки в непростий період. Квіткова композиція стане символом досягнення всіх поставлених завдань та цілей. Не дивно, що ці ніжні рослини стали дуже популярними. Адже символіка у флористиці відіграє дуже важливу роль, і консультанти УкраФлора це підтверджують на власному досвіді. Унікальна гіпсофіла на мові фористики має велику кількість значень та символів, які відрізняються та доповнюють один одного. Букет буде актуальним для різноманітних ситуацій, тому сьогодні гіпсофіла вважається універсальним подарунком для коханих, дорогих та близьких людей.

Як можна дарувати гіпсофілу?

Квіти ідеально підходять на будь-яке свято – 8 Березня, романтичний ювілей, День народження чи Святого Валентина. Схожий на невагому кульку букет з гіпсофіли може означати вдячність, закоханість, а також бути символом підтримки та нового початку життя. Саме тому на народження дитини або на Хрестини композиції де є гіпсофіла презентують дуже часто.

Ці рослини також розкішно виглядають у монобукетах у подарунковій коробці або з використанням класичного квіткового декору. Такий подарунок гарантовано справить величезне враження на людину. Мікс-букет із гіпсофіли та інших рослин – невагома, об'ємна, легка композиція, актуальна на будь-яке свято.

Лещиця – неймовірна квітка, яка має безліч значень, тому дозволяє подарувати близьким людям масу почуттів та емоцій. Розкішний букет означає вдячність, тому квіти піднімуть настрій, нагадуватимуть про радісні миті, символізуватимуть щастя.

Для створення різних візуальних ефектів, флористи використовують ці квіти в різному кольорі. Популярністю користується як біла гіпсофіла так і веселкова (яка має одночасно кілька забарвлень). Причому біла лещиця часто використовується як доповнення до інших квітів. Наприклад, гіпсофіла дозволяє червоним трояндам виглядати ще розкішніше бо підкреслює насиченість їх кольору і оксамитовість пелюсток. А от кольорова лещиця – це чудовий варіант для моно букету.

Отже якщо ви втомилися від квіткової класики, радимо звернути увагу на гіпсофіли. Вони:

  • красиві та незвичайні зовні;
  • ніжні;
  • підходять всім (незалежно від віку, статі та статусу людини якій призначений букет);
  • актуальні в будь-які ситуації;
  • прекрасно комбінуються з іншими рослинами;
  • шикарно виглядають «соло».


Не дивно, що консультанти UkraFlora радять звернути увагу саме на ці рослини і гарантують що букети створені з цих квітів в якості основного елементу або додаткового будуть мати розкішний вигляд і це безпрограшне рішення для презенту чи декоративної складової інтер’єру.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гіпсофіла букет UkraFlora 
Матеріали по темі