Події

Під час конфлікту житель громади Житомирської області смертельно травмував 41-річного сусіда та пішов геть

16 April 2024, 10:39

Поліцейські розшукали причетного до смертельного травмування 41-річного жителя Звягельщини.

Про це 16 квітня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Днями до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 41-річного жителя Брониківської громади у його будинку. Правоохоронці Звягельського районного відділу задокументували всі обставини події. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка було направлено на судово-медичну експертизу. Фахівці підтвердили, що смерть потерпілого настала через отримані ним тілесні ушкодження. Тож оперативники райвідділу спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП Житомирщини розпочали заходи для встановлення причетного до травмування загиблого», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що кілька днів тому 20-річний сусід потерпілого прийшов до його помешкання. Під час побутового конфлікту, що раптово виник між ними, молодший завдав тілесних ушкоджень старшому та пішов геть.

Поліцейські розшукали молодика у тому ж селі. Він свою провину визнав.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. 15 квітня слідчі Звягельського районного відділу оголосили фігуранту про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, 7 квітня троє юнаків побили 70-річного жителя Чуднівської громади й залишили на дорозі. Через декілька днів чоловік помер у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 квітня 2024 року до поліції надійшло повідомлення від жительки Бердичева про смерть її сестри, яку виявили з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці затримали 50-річного сина потерпілої за підозрою у вбивстві. Суд взяв чоловіка під варту на 60 днів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт сусід травма 
Матеріали по темі