Новини компаній

Оренда електросамокату: особливості та переваги транспорту

19 April 2024, 13:52

Не кожен хоче їхати у задушливому громадському транспорті чи в черговий раз брати свій автомобіль. Останнім часом актуальними є електричні самокати, за допомогою яких можна долати великі відстані та швидко приїжджати у потрібну точку. Наш аналіз цього продукту показав, що багато хто вибирає такий транспорт через його дешевизну, практичність і достатню швидкість.

Не обов'язково купувати електросамокат, адже в кожному місті Україні є можливість взяти його в оренду. Детально про це розписано за посиланням https://elektrosamokat.in.ua/arenda-samokata-kak-vzyat-naprokat-elektrotransport/, де запропоновано декілька сервісів для оренди та описано умови. Важливо завантажити мобільний додаток, пройти реєстрацію, а при оренді самокату просто сканувати QR-код через програму та діяти за інструкцією.

Переваги електросамоката

Такий вид транспорту впевнено увійшов у життя сучасної людини. Все через його очевидні переваги і переваги:

  • Мобільність. За допомогою самокату можна проїхати в багатьох ситуаціях там, де немає можливості скористатися автомобілем і тим самим суттєво скоротити відстані. Додатково самокат можна перевозити у метро, автобусі чи тролейбусі. Автомобільні пробки з електросамокатом не страшні;
  • Компактність. Проблем із зберіганням чи транспортуванням такої техніки не буде. Він не займе багато місця, і навіть приїхавши в офіс, його можна залишити на тротуарі, а заважати він нікому не буде;
  • Користь здоров'ю. Навіть прогулянка на електросамокаті – це можливість подихати свіжим повітрям та розтрусити свій організм.

Але необхідно як мінімум отримати практику та перший досвід водіння на майданчику. У новачків можуть виникнути складності в управлінні та кілька тренувань з управління бажано пройти.

Де орендувати електросамокат?

На даний момент в Україні працює багато сервісів, але варто виділити три найбільш популярні та актуальні:

  • Bolt (одноіменна служба таксі, де додатково можна взяти на прокат електросамокат, потрібно лише підійти до нього, сканувати код, провести оплату та почати їхати);
  • Bikenow (попередньо потрібно пройти реєстрацію, поповнити рахунок та взяти потрібний вид транспорту);
  • Skroll (допускається оренда двох самокатів одночасно з використанням одного облікового запису та телефону).

Користувач обов'язково повинен погодитися з правилами та умовами, а також підтвердити, що він ознайомлений із правилами дорожнього руху та застосовує засоби індивідуального захисту.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електросамокат оренда 
Матеріали по темі