Новини компаній

Amoreshop магазин гель лаків: база під тіні та інші косметичні засоби

20 April 2024, 12:19

Праймер, основа або база під тіні – це те саме поняття, що означає багатофункціональний косметичний засіб, що є в арсеналі багатьох жінок і професійних візажистів. Amoreshop магазин гель лаків пропонує велику кількість рішень на вибір від таких виробників, як Al.Rutkovskiy, Danessa Myricks, Eveline Cosmetics, Kryolan, NYX та багатьох інших.

Спеціально розроблена формула гарантує ідеальний макіяж очей. Можливо, знадобляться інші елементи макіяжу та створення стилю, тому за посиланням https://amoreshop.com.ua/tipsy/ завжди можна купити тіпси для нігтів у Києві. Вони бувають білі, прозорі та матові, дозволять створити будь-який образ відповідно до своїх побажань та уподобань.

Різновиди баз під тіні

Форма випуску може бути у вигляді невеликої баночки, компактного тюбика або флакона з аплікатором. Консистенція може бути рідкою, гелевою, матовою, кремовою або у вигляді шиммеру. Основний поділ залежить від функціоналу та можливостей, адже база під тіні може бути наступних видів:

  • матуюча (дозволить усунути жирний блиск і створити бархатистість шкіри);
  • зволожуюча (відмінне рішення для сухої шкіри, забезпечуючи необхідне зволоження);
  • гіпоалергенна (варіант для вкрай чутливої шкіри, що реагує на будь-які подразнення);
  • водостійка (затримує пігменти на тривалий час, захищаючи шкіру від екстремальних умов);
  • anti-age (інструмент для боротьби зі зморшками та іншими віковими змінами);
  • для гліттера (спеціальна основа, що забезпечує надійне закріплення розсипчастих блисків).

В залежності від виду, формується вартість косметичного засобу. Непоганим варіантом стане база під тіні Danessa Myricks Invisible Eyeshadow Base, за допомогою якої створюється безшовне полотно для кремових та пудрових тіней. Такий варіант коштує недорого.

Альтернативним варіантом може стати основа для пігментів Shine cosmetics. Вартість також прийнятна, зручна база в роботі за рахунок комфортного нанесення відразу на повіку. За рахунок липкості додатково можна досягти будь-яких ефектів.

Де придбати базу під тіні?

Великий вибір пропозицій формує Amoreshop магазин гель лаків, де є доставка по Україні, знижки та додаткові вигоди за програмою лояльності. Важливо зробити правильний вибір бази під тіні, враховуючи тип шкіри, текстуру та бажані ефекти.

У разі виникнення складнощів у покупці фахівці магазину запропонують свою допомогу та дадуть рекомендації на основі запитів кожного покупця. Необхідно також вивчити способи нанесення бази, адже хтось вважає за краще використовувати спеціальні подушечки, а хтось пензля.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: косметика 
Матеріали по темі