Місто

Біля Житомирської міської ради планують відкрити рекрутинговий центр

29 April 2024, 10:54

Влада Житомира достроково припиняє оренду КП «Футбольний клуб «Полісся» двох комунальних приміщень – колишньої аптеки на майдані Корольова і більярдної в Шодуарівському парку.

Проєкт рішення виконкому про дострокове припинення договорів оренди 23 квітня 2024 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Розглянувши звернення голови комісії з припинення комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради від 18.04.2024, виконавчий комітет міської ради вирішив припинити достроково за згодою сторін дію договорів оренди нерухомого майна, що належить комунальній власності Житомирської міської територіальної громади», - йдеться у проєкті рішення.

Припиняються договори оренди:

від 28.01.2022 між комунальним підприємством «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради, комунальним підприємством «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради та комунальним підприємством «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради щодо оренди приміщення аптеки №2 за адресою: м. Житомир, майдан ім.С.П. Корольова, 5, загальною площею 131,1 кв.м;

від 28.01.2022 між комунальним підприємством «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради, комунальним підприємством «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради та комунальним підприємством «Парк» Житомирської міської ради щодо оренди приміщення більярдної за адресою: м. Житомир, бульвар Старий, 34, загальною площею 188,3 кв.м.

В коментарі Житомир.info 29 квітня мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про подальшу долю комунальних приміщень, зокрема – в колишній аптеці біля міської ради буде рекрутинговий центр.

«Приміщення залишаються на балансі міста, нікому в оренду не передаються. Більярдну поки ніяк не плануємо використовувати, а в колишній аптеці буде рекрутинговий центр – благодійники вже роблять там ремонт, міська влада закуповує техніку і меблі. Це буде міський рекрутинговий центр, там буде знаходитися управління у справах ветеранів і представники бригад. Думаю, через місяць відкриємо», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 23 грудня 2021 року рішенням Житомирського міськвиконкому колишню більярдну в парку імені Гагаріна здали в оренду КП «Футбольний клуб «Полісся»: приміщення площею 188,3 кв.м орендуватимуть упродовж 5 років за 1 грн на рік. Рішенням від 30 грудня цього ж року комунальному підприємству в оренду на 5 років за 1 гривню здали приміщення аптеки на майдані Корольова, 5 площею 131,1 кв.м.

30 січня 2024 року на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за ліквідацію комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся».

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2023 року у житомирському «прозорому офісі» працював рекрутинговий центр штурмових бригад «Гвардії наступу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оренда аптека більярдна ФК "Полісся" рекрутинговий центр Сухомлин КП 
Матеріали по темі