Влада

Новим секретарем Житомирської міської ради обрали директорку дитсадка

23 May 2024, 19:45

Депутати підтримали подану мером кандидатуру на посаду секретаря міської ради та проголосували за Галину Шиманську з фракції «Пропозиція».

Близько 20:00 год. 23 травня 2024 року на позачерговій сесії Житомирської міської ради оголосили результати таємного голосування.

«Всього було виготовлено 42 бюлетені (за кількістю депутатів – ред.), не використані 11. При відкритті скриньки для голосування виявлено 31 бюлетень, «за» 28 бюлетенів, «проти» – 2, зіпсований – 1. За результатами таємного голосування секретарем Житомирської міської ради за обрання Шиманської Галини Степанівни проголосувала більшість депутатів», - повідомив голова лічильної комісії, депутат Олег Горай.

За затвердження результатів голосування проголосували 29 депутатів.

Після рішення за введення до складу виконкому новообраного секретаря та нового заступника у справах ветеранів, мер закрив позачергову сесію міської ради, яка тривала майже шість годин.

Нагадаємо, на місцевих виборах у жовтні 2020 року Галину Шиманську, яка на той час була директоркою ДНЗ №39, обрали депутаткою Житомирської міської ради від політичної партії «Пропозиція», в грудні 2020 року вона отримала відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня». Зараз Галина Шиманська керує закладом дошкільної освіти №25, її зарплата за 2023 рік у цьому дитсадку становила 368 тис. 141 грн.

Як повідомляв Житомир.info, Віктор Клімінський, який був секретам Житомирської міської ради з грудня 2020 року, вирішив добровільно мобілізуватися в Нацгвардію. За дострокове припинення його повноважень секретаря на позачерговій сесії Житомирської міської ради 23 травня 2024 року проголосували 28 депутатів з 32 присутніх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія обрання секретар Шиманська 
Матеріали по темі