Економіка

АНОНС: У Житомирській області КРУ виявило порушення фінансової дисципліни на 268 об`єктах на 94 мільйони

7 August 2008, 11:42

У шість місяців цього року облКРУ виявлено порушення фінансової дисципліни на 268 об`єктах на загальну суму понад 94 млн. грн

У п’ятницю, 8 серпня 2008 року об 11-00 в КРУ в області (майдан С.П.Корольова 12, 7 поверх, актова зала – к.715; вхід з вулиці Малої Бердичівської) відбудеться прес-конференція начальника Контрольно-ревізійного управління в Житомирській області Галецького Геннадія Болеславовича.

На прес-конференції будуть оприлюднені результати ревізій, завершених у І півріччі цього року, зокрема, Головного управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації та 19 управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій (виявлено понад 11 мільйонів гривень фінансових порушень), а також управління освіти Житомирської міськради та інші.

Йтиметься і про результати аудиту державного підприємства «Коростишівський спиртовий комбінат», де лише в результаті придбання меляси у посередників виявлено зайві витрати державних коштів на суму близько 900 тисяч гривень.

Також у І півріччі на виконання доручення ГоловКРУ України було проведено ревізію в Службі автомобільних доріг в Житомирській області, в ході якої встановлено фінансових порушень при використанні бюджетних коштів на будівництво та ремонт доріг на загальну суму 1 млн. 79 тис. грн. Крім того, виявлено здійснення фінансових операцій, стосовно яких є підстави вважати, що вони здійснюються з метою легалізації доходів, на загальну суму 3,2 мільйони гривень - виявлено отримання прибутків за рахунок державних коштів ТОВ „Вінницька промислова група” та ТОВ „Синтез Трейд”, які не є товаровиробниками, а виступають посередницькими структурами. 

Загалом упродовж І півріччя ц.р. облКРУ виявлено порушення фінансової дисципліни на 268 об`єктах на загальну суму понад 94 млн. грн., а також втрати фінансових та матеріальних ресурсів внаслідок неефективних управлінських дій на суму понад 11 млн.грн. Участь у прес-конференції також візьмуть начальники галузевих відділів управління. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі