Події

Житомирські рятувальники з МНС не дали згоріти заживо двом братам

19 April 2007, 18:16

Як повідомила прес-служба служба Головного управління МНС у Житомирській області, 19-го квітня о 3 годині 40 хвилин мешканка дев’ятиповерхового будинку в місті Новограді-Волинському, відчувши запах диму у під’їзді, викликала рятувальників МНС. Горіло в одній із квартир.

При проведенні розвідки начальник варти старший лейтенант внутрішньої служби Віталій Повторейко та молодший сержант внутрішньої служби Сергій Бармак виявили в задимленій кімнаті молодика, котрий у цей час спав. Вогнеборці винесли його на свіже повітря та привели до тями. А на балконі був знайдений його старший брат, який від страху забився в куток і не міг вимовити ані слова.

Як з`ясувалося, напередодні старший Олег прийшов пізно з роботи. Повечерявши та вживши при цьому неабияку кількість спиртного, вони розійшлися спочивати у свої кімнати. Вже засинаючи, Олег закурив та так і провалився у сон із запаленою цигаркою. Прокинувся лише тоді, коли матрац, що горів під ним, почав припікати. Зляканий вискочив на балкон, сподіваючись на порятунок. Сусіди кажуть: обидва ведуть аморальний спосіб життя і працюють лише заради випивки. Та ще й постійно шкодять оточуючим.
За словами начальника Головного облуправління МНС Леоніда Антонюка, 38% пожеж у регіоні трапляються саме з вини курців. Цього року вогонь уже обірвав життя 47 краян, із яких 23 загинули внаслідок необережного поводження з ним, більшість із них перебувала в стані алкогольного сп`яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі