Україна

Закарпатці наскаржилися Томенкові на «показуху», яку влаштували під час приїзду Ющенка

10 August 2008, 09:45
Постраждалі від паводку райони Закарпаття відвідали депутати Верховної Ради від фракції БЮТ Олександр Кеменяш та Микола Томенко. Про це ЗІКу повідомив прес-секретар БЮТу у Закарпатській області Іван Колодій.

В Хустському районі депутати відвідали с. Крива. В селі підтоплено 36 домогосподарств, але лише 5 будинків підпадають під третю категорію підтоплення. Після спілкування з місцевими жителями депутати Кеменяш та Томенко повідомили, що будуть звертатися до уряду з пропозицією внести зміни до постанови Кабміну № 689, якою передбачено, що компенсація буде направлена лише тим, в кого затоплені житлові приміщення.

В с. Лазещина Рахівського району депутати також провели зустріч з громадянами, що постраждали від повені.

Особливо депутати зацікавилися інформацію селян із смт. Ясіня та присілку Стебний Рахівського району. Як повідомили із прес-служби БЮТу, місцеві жителі розповіли нардепам, що «перед тим, як мав приїхати Президент, сюди було нагнано надзвичайників, які приїхали й почали встановлювати труби, а після того, як Президент поїхав, надзвичайники зібралися і теж поїхали». Наразі мешканці села самі проводять відновлювальні роботи. На зустрічі народні депутати пообіцяли, що будуть піднімати питання про фінансування робіт з берегоукріплення в повному обсязі.

http://www.zik.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі