Україна

Куди зникла Юлія Тимошенко?

13 August 2008, 18:05
Прем’єр міністр України останніми днями не з'являється ні перед журналістами, ні перед міністрами свого уряду. За інформаціями, які надходять від чиновників уряду, останні засідання Кабінету міністрів проходили без Прем’єр-міністра.

Відсутність керівника уряду в країні, поруч з якою розпочався військовий конфлікт, і яка в силу різних обставин вже фактично є втягнутою в цей конфлікт, породжує безліч запитання як до Уряду, так і до інших органів найвищої державної влади. Наприклад, чи є наш Прем’єр самостійною і незалежною політичною фігурою, здатною протистояти зовнішнім впливам і обстоювати своїми діями виключно українські національні інтереси.

Відсутність Прем’єр-міністра вже привернула увагу її політичних противників. Так, сьогодні лідер опонуючої Прем'єру політичної партії “Єдиний центр” народний депутат Ігор Кріль з цього приводу вже заявив наступне:

”Вже майже тиждень від початку конфлікту прем’єр-міністр України, забравшись на відпочинок на один із островів Середземного моря разом із своїми соратниками із СДПУ(о), мовчить та робить вигляд, що для України події на Кавказі є із розряду другорядних, замість того, щоб підписати та оприлюднити вже прийняті урядом України постанови щодо діяльності Чорноморського флоту Росії на території України».

Навіть якщо версія депутата Кріля не відповідає дійсності, це не знімає питання про місцезнаходження Прем’єра і причини приховування нею своєї позиції з приводу російського вторгнення в Грузію. Принаймні в час відсутності в Україні Президента, який разом з лідерами чотирьох інших східноєвропейськиї країн перебував в охопленій війною Грузії.

источник "Maidan.org.ua"
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі