Економіка

Раиса Богатырева удивилась экономическому потенциалу Житомирской области. ФОТО

21 August 2008, 12:09

З 20 по 23 серпня 2008 року у місті Києві в Національному комплексі «Експоцентр Україна» відбувається загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна», приурочена до Дня Незалежності України. 

В цьому році експозиція Житомирщини розміщена в павільйоні № 3 Експоцентру.

 

Секретар РНБО Раїса Богатирьова, яка відвідала відкриття виставки, була вражена економічнім потенціалом Житомирської області: схвальні оцінки дістала експозиція Іршанського ГОКу, меблі, котли, які працюють на альтернативному паливі. А також – смачна продукція марки Рудь,  яка добре відома не лише у Житомирі -  Раїса Василівна залюбки поласувала морозивом.

 

Загалом у  заході беруть участь 45 провідних підприємств області, які демонструють свою конкурентоспроможну як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках продукцію. Серед них ТОВ «Фабрика Класум», ВАТ «Бердичівська фабрика одежі», ВАТ «Прогрес», ВАТ «Агротепломаш», ТОВ «Торговий дім «Крігер», ЗАТ «Коростенська фарфор», ДП «Кам’янобрідський фаянс», ВАТ «Малинська паперова фабрика «Вайдман», АТЗТ «Україна» та 26 підприємств харчової промисловості. Три підприємства під час виставки беруть участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар року», повідомляє прес-служба держадміністрації. 

Як повідомляв Житомир.info на запрошення керівництва облдержадміністрації до нас прибули Литовська і Польська делегації, які в ході робочого візиту відвідали експозицію Житомирської області на загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна».

 

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі