Україна

БЮТ та ПР не можуть поділити урядові портфелі?

10 September 2008, 07:33
БЮТівці та регіонали домовляються про коаліцію, але головним каменем спотикання є кадрове питання. Ці сили не можуть поділити урядові портфелі. Про це в ефірі "5 каналу" заявив депутат із "Нашої України-Народної Самооборони" Роман Зварич. У відповідь на це депутат з партії Регіонів Олена Бондаренко не заперечила факту консультацій ні з НУНСівцями, ні з БЮТом.
Пані Бондаренко сказала, що в разі обєднання з БЮТом на всі суперечливі питання - як-от мова,- буде накладений мораторій.

Роман Зварич, народний депутат, НУНС: "Ділять портфелі уже сьогодні. Я знаю, що там не можуть порозумітися, оскільки ті міністерства, за які ми відповідаємо, сфери відповідальності мовою коаліційної угоди за які в нашому відані - вони не цікаві Регіонам".

Олена Бондаренко, народний депутат, Партія регіонів: "В даном случае, конечно, глупо скрывать, что Партия Регионов не консультируется с НУНСом, не консультируется с БЮТом, не консультируется с Литвином или партией коммунистов. Партия регионов и БЮТ похожа внутренней партийной дисциплиной. И в данном случае НУНС, конечно,- очень сложный с точки зрения переговоров партнер. Почему - потому что этот блок явно не однороден, он состоит фактически из девяти партий - очень сложно договариваться с теми, кто не может дать лад внутри себя".

 

http://5.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі