Економіка

У Житомирі - акційні умови на придбання автобусів малого класу I-Van

5 October 2008, 08:45

Структурна одиниця Української Автомобільної Корпорації, компанія „ТДЦ-АВТО”, знизила ціни на всі модифікації автобусів малого класу I-Van.
З 20 вересня по 1 листопада 2008 року підприємці, які звернуться у дилерську мережу корпорації УкрАВТО, будуть приємно здивовані запропонованими цінами на автобуси I-Van, які вже широко використовуються приватними та державними структурами.
Підприємці, які займаються обслуговуванням міських маршрутів або ті, хто запланував розширення масштабів свого бізнесу, зможуть придбати автобуси I-Van малого класу, модифікації „місто”, на 21 посадочне місце із знижкою в 15000 грн.
Тим, хто побажає придбати автобуси малого класу I-Van для здійснення приміських пасажирських перевезень, також буде запропонована нова ціна, яка стала меншою у порівнянні із старою на 15000 грн.


Це перше безпрецедентне зниження цін на автобуси малого класу на українському ринку. За новою ціною клієнт отримує автобус 2008 модельного року, із просторим салоном, на базі шасі ТАТА, з дизельним двигуном обсягом 5,7 літра, з турбіною та інтеркулером. Автобус має двоє дверей, що полегшує висадку та посадку пасажирів. За бездоганну роботу пневмоприводу відповідає механізм відомого виробника в цій галузі - фірми Camozzi. Також автобуси I-Van для комфорту пасажирів в холодний період року обладнані обігрівачами. Ще однією перевагою цієї пропозиції є той факт, що автобуси малого класу I-Van є в наявності в усій дилерській мережі, по всій території України.

Коротка довідка про компанію:
ВАТ «Житомир-АВТО» є офіційним дилером ДК «ТДЦ-АВТО» та представляє на ринку вантажні автомобілі ТАТА (ТАТА), JAC (Джак) і автобуси I-VAN (Ай-вен).
Гарантійне і післяпродажне обслуговування здійснюється за адресою:
м. Житомир, пр-т Миру, 52,
тел.: (0412) 55-05-57,
моб.т.: 8(067)412-09-79

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі