Україна

Куриленко з‘їздила до Ющенків

10 October 2008, 16:59

Дівчина Джеймса Бонда з 22-ої серії "Бондіани" Оля Куриленко у Києві розповіла про свою залежність, любов до Девіда Лінча й Альмадовара та жарти Деніела Крейга.

"Англійці всі чудові хлопці, а Деніел дуже смішний. Він багато жартував на знімальному майданчику - особливо під час трюків", - ділиться модель своїми враженнями від роботи із голлівудським мачо.

"Вони взагалі розповідали мені море вражаючих історій, у які я вірила всі шість місяців зйомок, і тільки після їхнього закінчення зрозуміла, що це були жарти", - сміється Куриленко, пише "Сегодня".

  Дівчина Джеймса Бонда поїхала у гості до дружини президента Катерини Ющенко у село Нові Безрадичі

Зйомки, звісно, були захоплюючими, але й травматичними. За словами Олі, якби акторам доплачували за синці та подряпини, вона б  вже стала мільйонеркою. А до найбільшого екстазу довели дівчину з Бердянська повітряні трюки. Актори тренувалися за допомогою симулятора опору повітря у небі - як при справжніх стрибках з літака.

"Це просто дивовижно! Там можна робити найрізноманітніші фігури, у мене просто з'явилася якась залежність, я дуже хочу до цього повернутися", - зізналася Куриленко.

 

Загалом же під час роботи над "Квантом милосердя" акторці довелося чимало попрацювати.

"Я ще справді ніколи так багато не працювала, навіть мама сказала, коли складала мій гороскоп на цей рік, що не знає, чим усе закінчиться, але працювати мені доведеться дуже багато", - згадує "дівчина Бонда".

 Ольга Куриленко з матір'ю Мариною Алябушевою

А у Києві Куриленко, яка прибула лише у середу, ще нічого не встигла побачити. "Ви знаєте, я зовсім нічого не встигла побачити за ці дні, у мене прекрасний вид з вікна - куполи, собор, а так - не бачу особливих змін, але виглядає все добре", - відповіла вона на питання журналіста про зміни в Україні.

Навіть коли Оля приїжджає в гості до мами, у Бердянськ, то першим ділом йде не на місто дивитися, а гратися із тваринами.

"Перше... А, йду з маминими котами і собаками грати, у мене просто тварин немає, а я їх дуже люблю. І я мрію про собаку, але не можу завести нікого, тому що постійно їжджу кудись. А у мами цілий зоопарк", - із задоволенням розповідає Куриленко.

 Олю, якщо тримати свічку, то отаку

До речі, мамі акторка, за її словами, привезла у якості презенту креми. Каже, мама завжди любила гарну косметику.

За словами моделі, за ті 11 років, які вона живе у Парижі, вона завжди мала "канікули" лише у серпні. "..2-3 тижні у мами у Бердянську. Я ніколи не їздила в яку-небудь країну, тому що завжди вільний час викроювала, щоб побачити маму. От так і вийшло, що тільки додому їздила відпочивати", - каже Куриленко.

Поділилася новоспечена зірка й своїми планами-мріями. "Ой, мені дуже цікаві Педро Альмодовар, Девид Лінч, я його обожнюю, він - геній, але, на жаль, кажуть, припиняє робити фільми - для мене це трагедія!" - зізнається Оля, яка мріяла б знятися у цих режисерів.

 Куриленко розповіла, що любить Альмодовара та Лінча

На рахунку бердянської моделі вже сім фільмів. І хоча професійної освіти у неї немає, Оля запевняє, що це для неї не перепона. Головне - практика. Окрім того, деякі знання Куриленко отримує від приватних уроків з викладачем акторської майстерності.

До слова, з приводу освіти. Куриленко ж закінчила свого часу музичну школу.

"На превеликий жаль, я зараз практично не граю, але піаніно стоїть вдома, правда, не класичне, я купила синтезатор. Єдине, що я пам'ятаю напам'ять, і то, лише до половини, це "Лебідь" Сен-Санса. А так мені потрібні ноти. Іноді Хачатуряна граю, вальси, раніше Баха дуже багато грала під час навчання", - розповідає Оля.

 У школі Оля грала Баха

Однак дитина з Куриленко була не надто спокійна. Вона любила й з хлопцями побіситися: "Так, завжди з хлопчиськами ганяла у дворі і лементи мої чутно було на всю округу, мама завжди знала, якщо мене не чутно - це проблема, потрібно починати мене шукати".

Незважаючи на те, що для когось Куриленко вже стала еталоном краси й ідеалом, вона себе такою не вважає. Модель бачить у собі риси, які заважають, але намагається над собою працювати, перелаштувати себе, навчитися чомусь. Каже, завжди була такою.

 

А ще Оля впевнена, усі що повинно статися - станеться, все, що робиться - на краще.

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі