Події

Як міліція „відпрацьовувала” Брусилівський район

16 May 2007, 12:19

З 11 по 13 травня міліція „відпрацьовувала" Брусилівський район  Житомирщини.

Про це повідомляє ЦЗГ УМВС України в Житомирській області.
Так, 12 травня працівниками спецпідрозділу «Беркут» був зупинений автомобіль, під час огляду якого в багажнику виявлено заряджений 9-міліметровими кулями пістолет. У водія авто вилучено паперовий пакет з рослинною масою зелено-коричневого кольору. Вилучені речі направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС, а їх власник затриманий для з’ясування обставин незаконного зберігання зброї та наркотичних речовин.
У с. Малинівка 12 травня правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху по виготовленню продуктів харчування, точніше пельменів. Названа продукція реалізовувалась без сертифікатів якості та відповідних документів.
Житель с. Соловіївка у своєму домогосподарстві організував пункт прийому металобрухту. Отриманням державної ліценції та реєстрацією для здійснення такого виду діяльності себе не обтяжував. Працівники міліції вбачають в його діях ознаки злочину, передбаченого ст.213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України.
На кооперативному ринку селища Брусилів 13 травня правоохоронцями був зафіксований факт реалізації контрафактної продукції, а саме аудіовізуальних творів на DVD та CD носіях без контрольних марок державного зразка. Загалом вилучено близько 70 дисків, походження яких довелося пояснювати їх господарці, приватному підприємцю, у райвідділі міліції.
В одному з магазинів райцентру було виявлено продукцію, термін придатності до вживання якої давно закінчився.
Працівниками ДАІ у районі перевірено 115 транспортних засобів, виявлено 130 правопорушень, в т.ч. 8 - пов’язаних з керування транспортними засобами у нетверезому стані, складено 65 протоколів про адміністративні порушення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі