Події

На Житомирщині циганські "шахрайські гастролі" успішно продовжуютьтся...

21 May 2007, 17:21

Останнім часом на території області знову почастішали випадки шахрайств. І вкотре жертвами нечистих на руку ділків стають неповнолітні та пенсіонери.

Як повідомила прес-служба ЦЗГ УМВС України в Житомирській області, 18 травня до Червоноармійського райвідділу міліції звернулась 83-річна пенсіонерка, жителька с.Мирне, із заявою про те, що цього ж дня близько 18 години до її будинку під приводом переповити дитину зайшло чотири жінки циганської національності та, скориставшись необачністю господарки, таємно викрали із скрині, яка знаходилась у одній із кімнат, гроші у сумі 11 тис. гривень. А поки бабуся виявила відсутність грошових збережень, циганок уже й слід простиг.

В самому обласному центрі пройдисвітам за два дні вдалося ошукати людей просто посеред вулиці та ще й удень. До міліції почали звернулись їх жертви.

До Житомирського міськвідділу міліції звернулась місцева жителька, студентка одного з вищих навчальних закладів, повідомивши про те, що о 14 годині по вул.Малікова в обласному центрі дві невідомі жінки зупинили її під приводом зняття порчі. А нібито знімаючи з довірливої дівчини страшне наврочення, заволоділи і її грішми та ювелірними виробами на загальну суму більше 800 гривень.

20 травня до Житомирського міськвідділу міліції звернулася ще одна житомирянка, теж 83-річна пенсіонерка. Вона повідомила, що напередодні близько 12 години по майдану Перемоги в обласному центрі невідома жінка, ввівши стареньку в оману, просто видурила у неї гроші – 3 тисячі гривень та 250 доларів США.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі