Україна

Юлю з манерами гейші навіть собаки боялися

24 October 2008, 17:22

Зокрема про те, як зачаровували чоловіків коливання стегон Юлії Володимирівни, і як сахалися від неї собаки.

 

Співвітчизник Тимошенко, такий собі Сергій з Дніпропетровська, за його словами, забезпечував охорону Юлії з 1992-го року (але її особистим охоронцем не був).

Він же був керівником служби безпеки фірми "Корпорація "Український бензин", директоркою якого була Тимошенко.

Як розповів чолов‘яга в інтерв‘ю "Комсомольській правді в Україні", у Тимошенко завжди була звичка - ручку крутити в руках.

"А ще звичка мало їсти, перекушувати на бігу. Часто недоїдала. Доводилося помічникам її умовляти, мовляв, Юля, треба поїсти", - згадує він.

"По ресторанах не ходила. Із собою їй готували домашню їжу в термосочки. Дієтичне харчування. Пила багато соків. Соки завжди під рукою - у кабінеті, у машині. Суші їла", - перераховує екс-охоронець жінки з косою її гурманські вподобання.

При цьому Сергій додав, що не бачив, аби Юля Володимирівна пила алкоголь чи курила. А коли вона промовляла тост, каже чоловік, то у келих наливала сік.

 

"У неї завжди все найкраще було. Шампанське - "Asti Mondoro". Коньяки - "Hennessy". Вина, соки - кращі, котрих не було у вільному продажу", - розповідає співвітчизник прем‘єра.

А от спорт, судячи з усього, Тимошенко недолюблювала чи просто не вважала за потрібне ним займатися. "Не бачив, щоб відвідувала фітнес-центри, з фігурою немає проблем", - пояснює "розклади" охоронець.

"Її знав мій тренер. В університеті, який вона закінчувала, він був її викладачем фізкультури. Розповідав, фізкультуру прогулювала", - розповів він.

"Спокійно ставилася до своєї зовнішності. Знала, що виглядає добре... Вона завжди виглядала добре. Відкрите чоло, волосся акуратно за вуха закладала. Бувало, перуку надягала", - згадує із ніжністю охоронець.

 

Окрім того, за словами Сергія, усі чоловіки, які оточують Тимошенко, залежні від неї.

"Ну, як жінку я її не хотів. Але вона подобалася чоловікам. Усі її називали "наша розумничка". Всі дуже дбайливо до неї ставилися", - розповідає він.

"Але, коли вона йшла, погойдуючи стегнами, знаєте, усіх качало! У неї манери гейші", - додає пікантності охоронець Юлі Володимирівни. А на питання, чи не ревнував Тимошенко її чоловік Олександр, Сергій відповів так:

"Вона завжди їздила з особистим водієм. Про нього говорили... Якби були ревнощі, звільнили б водія. Але нічого не було. Швидше за все, поголоски про роман - порожній трьоп, плітки".

 

 

Як розповів екс-охоронець леді Ю, він часто по роботі їздив із її чоловіком. "Він ще більш стримана людина. У них стосунки були рівні. Напевно, на особисте життя часу не вистачало", - зробив припущення він.

"Знаю, дочку вона обожнює... Ми до її дочки приставили охоронця. Дочку й у сім‘ї, і ми, підлеглі, називали Жужкою. Її в Англію відправили вчитися. Так охоронець з нею туди поїхав, поруч за партою сидів", - згадує Сергій.

Між іншим, при всій своїй нелюбові до фізкультури на посту гендиректора від уроків самооборони у фахівців, яких приводив Сергій, Юля Володимирівна не відмовлялася.

Принаймні правильно впасти Тимошенко, за його словами, точно вміє. Та й, окрім того, був у неї газовий балончик. В основному ці засоби знаходилися у водія - електрошок був, може, і пістолет, каже охоронець. Проте усі ці заходи превентивні і використовувати їх не доводилося.

 

Та й сама Юлія Володимирівна кого хочеш злякає. Навіть собаки від неї якось сахалися.

"Одного разу на об'єкті працювали кінологи. І раптом Юля заходить, а собака рвонув на неї. Всі були в шоці, думали, собацюра порве. Ні. Собака зупинився, а Юля навіть крок не сповільнила!" - згадує Сергій.

Коли ж леді Ю потрібно було підлікуватися, то, було таке, що вона зверталася до знайомого цілителя свого охоронця.

"У мене є знайомий цілитель Сергій Соболенко. Він жив довгий час у корейській школі, у тайзі, там вчився. Я знаю, що вона у нього була. У нього було багато політиків", - каже Сергій.

 

Між іншим про водіїв. Виявляється, що Тимошенко не сидить за кермом, бо їй так "порадили".

"Юля має права. З нею займався досвідчений водій, якого я запросив. І - порадив їй за кермо не сідати заради її ж безпеки. Занадто рвучка, агресивний водій. Послухалася - їздить з особистим шофером", - розкриває секрет екс-охоронець прем‘єрки.

За його словами, у леді Ю був "Мерседес" зеленого кольору. До речі, за його словами, їй подобається перламутрово-зелений колір і в офісі Тимошенко також були присутні зелені кольори, зокрема, зелений ковролін.

"Коли я зайнявся бізнесом, пов'язаним із посудом, вона у мене замовляла порцеляну з пташками, із шишечками. У неї відмінний смак", - додав наостанок охоронець Тимошенко.

 

А ще, як розповів екс-охоронець нинішньої прем‘єрки, на роботу до себе, у тому числі й в охорону, вона бере тільки людей з вузівською освітою, інтелігентних, вихованих.

Єдине ж, чого не виносить Юлія Володимирівна, - тупіст

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі