Економіка

Житомирская строительная компания стала лауреатом премии "Украинский строительный олимп"

3 November 2008, 13:25

Премії «Український Національний Олімп», «Український Фінансовий Олімп», «Український Будівельний Олімп» привертають до себе увагу суспільства. Підтримку ідеї преміювання та її необхідності для українського ринку офіційно засвідчили Асоціація бухгалтерів і аудиторів України, Ліга Страхових організацій України, академія Будівництва України, Міжнародна спілка будівельників та інші, повідомляє портал "Нерухомість"
Business Olimp Awards присуджується державним, громадським та політичним діячам, керівникам підприємств та організацій усіх форм власності, які зробили вагомий особистий внесок в економічний, соціальний і духовний розвиток українського суспільства.
Урочиста церемонія вручення премій «Український Національний Олімп», «Український Будівельний Олімп» та «Український Фінансовий Олімп» є логічним та довгоочікуваним підсумком напруженої багатомісячної праці людей, яких об'єднали ідеї цього проекту.
На звання лауреатів премії претендували банки, аудиторські, страхові, лізингові, будівельні компанії, які є лідерами на ринку, успішно реалізують свої виробничі зобов'язання, керуючись засадами професійної й ділової етики, мають стабільні фінансово-економічні показники й позитивну динаміку розвитку, забезпечують просування нових прогресивних технологій у виробництво, нарощують потенціал та розвивають інфраструктуру галузі, займаються соціальною, благодійною та спонсорською діяльністю.
В рамках Програми підприємства проходили двоетапний відбір:
• оцінка фінансового стану компанії на підставі річної або квартальної бухгалтерської звітності, яку проводив незалежний аудитор з міжнародним сертифікатом;
• оцінка ділової репутації та професіоналізму компанії на основі відгуків замовників, партнерів та думки експертів, що входять до Експертної Ради Програми, на якій ухвалюється рішення про надання звання Лауреата Премії.
Саме члени Експертної Ради, керівники професійних асоціацій, видатні громадські діячі, вирішували долю переможців.
Премія «Український Будівельний Олімп» заснована за ініціативою професійних асоціацій будівельного комплексу на початку 2005 року. Метою створення програми «Український Будівельний Олімп» є не тільки нагородження кращих у своїй сфері компаній і фахівців, інформаційна підтримка й висвітлення в ЗМІ на загальнодержавному рівні видатних досягнень вітчизняного бізнесу, але й аналіз різних сегментів будівельного ринку на основі маркетингових досліджень та подальша інформаційна орієнтація споживачів, українських і закордонних партнерів, громадськості.
Лауреатами премії щорічно стають підприємства будівельного комплексу, які є лідерами у своїй галузі.
Всі права по відбору та нагородженню Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп» належать «Секретаріату українських премій».
Нинішнього року нагороди переможцям вручали члени Експертної Ради – Олександр Філонюк, Президент Ліги страхових організацій України та Володимир Борисовський, Президент Союзу будівельників України.
Раїса Богатирьова, Секретар Ради національної безпеки і оборони України, політик і державний діяч, депутат Верховної Ради України чотирьох скликань, міністр охорони здоров`я (1999–2000 рр.), заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор, лауреат державної премії України у галузі науки і техніки, кавалер ордена княгині Ольги III ступеня, отримала премію «Український Національний Олімп» у номінації «Людина-легенда» за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я. У 2006 році цією нагородою був відзначений Володимир Стельмах, Голова Національного банку України, а у 2007 році – Віра Ульянченко, Голова Київської обласної державної адміністрації.
За високий професіоналізм та створення умов для інвестицій, що сприяло практичному виведенню району з кризи, був нагороджений Микола Діденко, Голова Броварської районної державної адміністрації.
Переможцем у номінації «Оригінальний стиль виконання» стала Світлана Лобода.
Преміями «Українського Національного Олімпу» та «Українського Фінансового Олімпу» були відзначені Андрій Карпій, генеральний директор "Української Радіо Групи", Гузенко Валерій Миколайович - «Бізнес-інновація», Яцек Аустен, голова правління ВАТ СК «ПЗУ Україна», ТОВ „Транс-Медіа” (м. Київ), АЦСК «MASTERKEY»: ТОВ «Арт-мастер», ТОВ «ІНТЕЛЕКТ-СЕРВІС, ТОВ «ВВС-ЛТД», ТОВ «Тренінгова компанія ВИБІР», «ЕС ЕНД ТІ Україна», аудиторська фірма «Аксьонова та партнери», кредитній спілці «Всеукраїнське народне кредитне товариство», страховій компанії «Альфа-гарант» та інтегрованій страховій інформаційній системі «INSIS».
Символи професійного визнання – бронзові статуетки, золоті значки, почесні дипломи – отримали компанії будівельної галузі, повний перелік яких ми наводимо в цьому матеріалі.
Гості мали можливість поспілкуватися під чудову музику в стилі французького шансону, яку виконали група «Night Groop» та Юлія Рома.
Шарму і елегантності церемонії надали ведучі – Яніна Соколова та Олег Панюта. Приємною несподіванкою для запрошених був розіграш ваучера вихідного дня на двох осіб від The Leading Hotels of the World, що об’єднує 450 розкішних готелів у 80 країнах світу. Організаторам вдалося створити невимушену атмосферу дійства.
Урочиста подія транслювалася телеканалами України: УТ-1, ТРК «ЕРА», «5 канал» та «24 канал».
Неповторність і непередбачуваність кожної церемонії, постійний пошук нових форм і методів їх вдосконалення забезпечують Програмі «Business Olimp Awards» авторитет і визнання в Україні.


Лауреати премії «Український Будівельний Олімп»:
ВАТ «Міськшляхрембуд» (м. Дніпропетровськ) – за впровадження новітніх технологій при облаштуванні шляхового покриття.
ВАТ «Луцьксантехмонтаж-536» (м. Луцьк) – за будівництво та реконструкція соціальнозначущих об`єктів на Волині.
ТОВ «Натол» (м. Київ) – за устаткування вдавлюючих технологій.
ТОВ «Забудовник» (м. Житомир) – за будівництво об’єктів житлового і соціально-культурного призначення на Житомирщині.
Корпорація «Тавріябуд» (м. Мелітополь) – за високий професіоналізм та надійність.
ПП «АльянсХерсонбуд» (м. Херсон) – за комплексне будівництво з застосуванням новітніх технологій та устаткування.
ДП «ІНТЕРГАЛ-БУД» (Львів) – за масштабні інвестиційно-будівельні проекти.
АТЗТ «Куряжський домобудівельний комплекс» (м. Харків) – за будівництво панельного житла економ-класу.
Центр ландшафтного дизайну «КЕЙ» – за високопрофесійні ландшафтні рішення.
ТОВ «ТЕКТОНІКА ЛТД» (Сімферополь) – за створення сучасного стилю у проектуванні»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі