Україна

Тимошенко і Богатирьова носять однакові сережки. Фото

17 November 2008, 17:24

Юлія Тимошенко і Раїса Богатирьова стають все ближче одна до одної. Принаймні у стилі одягу. Обидві дами, можливо, самі цього не бажаючи, останнім часом почали вдягатися мов сестри-близнючки.

Особливо це стало помітно під час останніх засідань РНБО у Віктора Ющенка. Своїми вбраннями Богатирьова і Тимошенко ніби символізують єдність і боротьбу протилежностей.

Тимошенко і Богатирьова на РНБО. Єдність і боротьба протилежностей

Раніше Тимошенко і Богатирьова вже потрапляли у казус - вдягли однакові піджаки "Yves Saint Laurent".

Нещодавно ж затятим модницям знову капітально не пощастило. З різницею в один день жінка з косою і "міс тюнінг" вийшли на люди в абсолютно однакових цяцьках.

 
 Тимошенко на одній з нарад Ющенка

Не встигла Тимошенко поблищати своїми новими сережками, як Богатирьова вдягла такі самі.

Головною таємницею у цій історії залишається каміння, яким прикрашені сережки Богатирьової і Тимошенко. Ця задача під силу хіба що експертам-гемологам, які визначають справжність і ціну каміння.

Богатирьова на РНБО 
 

Проте на непрофесійний погляд ТаблоID, головний елемент прикрас Тимошенко і Богатирьової схожий на місячний камінь, який, згідно з магічними трактуваннями, вважається талісманом кохання, а також здатен вгамовувати надмірні емоції темпераментних людей. Найчастіше місячний камінь обрамлюють у срібло.

 Тимошенко і Богатирьова - мов сестри-близнючки

Ще одним варіантом того, з чого виготовлені прикраси Тимошенко і Богатирьової, може бути якийсь з різновидів кварцу - безбарвний або рожевий. Менш ймовірно, що Юлія Володимирівна і Раїса Василівна блищали гірським кришталем.

 Сережки з місячним каменем
 
 А це - рожевий кварц

Проте якщо щодо каміння сережок Тимошенко і Богатирьової можна сперечатися, то про їхню форму - навряд чи. Ідентичність не підлягає сумніву.

Фото прес-служби президента

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі