Україна

Житомирська митниця розповіла, хто звільняється від оподаткування під час митного оформлення окремих товарів

3 December 2008, 10:07

Житомирська митниця звертає увагу, що наказом Держмитслужби затверджено Узагальнююче податкове роз'яснення щодо порядку подання документів, які підтверджують право громадян на звільнення від оподаткування під час митного оформлення товарів, що ввозяться на митну територію України.

Визначено перелік документів, які необхідно подати при митному оформленні окремих товарів для звільненням від оподаткування.

Перелік таких товарів визначено статтями 252, 299 Митного кодексу України та статтею 8 Закону України "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України",- про це Житомир.info повідомила прес – служба Житомирської митниці.

 

Наказ Державної митної служби України від 25.11.08 р. № 1302 чинний з дня оприлюднення в засобах масової інформації. З переліком документів, подання яких необхідне для здійснення митного оформлення товарів (предметів), увезених на митну територію України громадянами зі звільненням від оподаткування, зацікавлені особи можуть ознайомитися на сайті Держмитслужби www.customs.gov.ua , а також на сторінці Житомирської митниці в мережі Інтернет за адресою www.economy-zt.info .

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі