Економіка

Регіональне відділення «Житомирське» OTP Bank визнано кращим банком 2008 року у Житомирі

4 December 2008, 13:32

Регіональне відділення «Житомирське» OTP Bank визнано кращим банком 2008 року в місті Житомирі за підсумками щорічного конкурсу «Професіонал ринку нерухомості», організатором якого виступив журнал «Нерухомість Житомира». Конкурс проводився в 4-х номінаціях: «Краща банківська установа», «Кращий нотаріус», «Краще агентство нерухомості» та «Кращий дебют на ринку нерухомості». Лідери визначалися шляхом SMS-голосування, що відбувалося в жовтні-листопаді поточного року, - повідомляє офіційний сайт банку.

Наразі сукупний кредитний портфель OTP Bank в Житомирській області становить 266 млн. грн., зокрема, обсяги кредитів, наданих фізичним особам, досягають 187 млн. грн., представникам малого та середнього бізнесу - 71 млн. грн., корпоративним клієнтам - 8 млн. грн. Загальний депозитний портфель дорівнює 10,7 млн. грн. Банк представлений у регіоні чотирма установами, що функціонують у містах Житомирі, Бердичеві та Новоград-Волинську.

ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний динамічно зростаючий банк, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 листопада 2008 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів і обсягами кредитного портфеля. Нині банк обслуговує  понад 270 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 24 філії, 149 відділень і 28 представництв.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі