Україна

Голову Житомирської обласної організації УНП Андрія Давиденка було обрано заступником Юрія Костенка

15 December 2008, 11:33

Сто одинадцять мешканців Житомирщини взяли участь у Х З’їзді Української Народної Партії, що відбувся 6 грудня у м.Києві. Головою партії знову було обрано Юрія КОСТЕНКА. Посаду одного із заступників З’їзд довірив Голові УНП Житомирщини, народному депутату України Андрію ДАВИДЕНКУ.

„З одного боку, А. Давиденко – людина патріотичних поглядів, котра пройшла досить великий шлях політичної роботи, що починався з Молодого Руху, а з іншого – він має конкретний управлінський досвід”, – зауважив Юрій Костенко.

За час роботи у Верховній Раді Андрій Давиденко виявив себе і в активній законотворчій діяльності. Як повідомляє офіційний сайт Верховної Ради України, А.Давиденком було подано на розгляд Ради сім законопроектів, останній з яких „Про державні закупівлі в умовах фінансової кризи”.

У нещодавному інтерв’ю обласному радіо Житомирщини А.Давиденко зазначив, що основною метою даного законопроекту є підтримка національного товаровиробника, наслідком чого стане збереження робочих місць, зростання обсягів продажу саме українських товарів та, як наслідок, стабілізація та зміцнення національної валюти.

Андрій Анатолійович Давиденко з червня 2008 р. – Голова Житомирської обласної організації Української Народної Партії.

 

Прес-служба ЖОО УНП

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі