Україна

Янукович поздравил Азарова с днем рождения так, чтобы тот ничего не понял

17 December 2008, 15:41

Лидер Партии регионов Виктор Янукович поздравил Николая Азарова, который сегодня празднует День рождения, на непонятном Николаю Яновичу языке.

«Вельмишановний Миколо Яновичу! Від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! Ви є одним з архітекторів економічних перетворень незалежної України, автором важливих для розвитку та реформування господарського комплексу держави реформ, людиною, яка завжди віддавала усі свої знання та досвід на створення сучасної європейської держави.

Ваш характер і здібності керівника та організатора викристалізовувалися і загартовувалися на різних ділянках адміністративної діяльності, але найбільш яскраво виявилися під час роботи на посаді Голови Державної податкової адміністрації України та Першого Віце-прем'єр-міністра України.

Бажаю Вам, шановний Миколо Яновичу, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров'я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття», – цитирует поздравление пресс-служба Партии регионов.

От Обкома: Главное, чтобы Николаю Яновичу теперь кто-нибудь это поздравление перевел…


"ОБКОМ"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі