Події

Побиття журналістки в Житомирі було інсценованим?

12 June 2007, 20:06

Помічник депутата Житомирської обласної ради Ярослава Довгих Олексій Василевич стверджує: інформація про те, що він побив журналістку Ірину Волинську, не відповідає дійсності.

Як уже повідомляла «ТК», пригода сталася 7 червня. Близько 21 години на Ірину Волинську, за її словами, начебто напав Олексій Василевич і завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Причиною, на думку журналістки, є її професійна діяльність. Тим часом, за словами пана Василевича, побиття було інсценованим, а конфлікт має побутове підґрунтя: Ірина Волинська – його колишня дружина.

«Всупереч рішенню опікунської ради, вона уже тривалий час забороняє  мені бачитися з нашим сином Мирославом, - каже Олексій Василевич. - Я подав позов до суду про усунення перешкод у  спілкуванні з дитиною та  виграв його 22 травня цього року. Але Ірина з цим не погодилася і збирається подавати апеляцію.   Для того, щоб помститися і дискредитувати мене перед судом, в очах колег, знайомих, друзів вона неодноразово писала безпідставні заяви в органи внутрішніх справ, але під час перевірок жодна з них не знайшла підтвердження. Це і змусило її  піти на крайні заходи». За його словами, жінку побив якийсь інший чоловік, а сам він у той час перебував у іншому місці з іншими людьми, які засвідчили це в міліції. Зараз Олексій Василевич збирається подавати позов про захист честі, гідності й ділової репутації.

Водночас, за словами пана Василевича, справа може мати й політичне підґрунтя. Ярослав Довгих, якого він час від часу консультує, очолює фракцію Християнсько-демократичного союзу, проти створення якої виступали фракції «Нашої України» та БЮТ. Тим часом, директор телекомпанії «Союз-ТВ», де працює Ірина Волинська, належить саме до фракції БЮТ у Житомирській міськраді.

http://telekritika.kiev.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі