Україна

Тимошенко спростовує, що Путін вимагав імпічменту Ющенка

25 January 2009, 14:33

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко категорично відкинула звинувачення у тому, що умовою надання Україні пільгової ціни на постачання російського газу була гарантія підтримки її парламентською фракцією імпічменту Президента України Віктора Ющенка.

"З історичного погляду, дев'ять місяців, ті, що залишилися до виборів нового президента, - це такий нікчемний термін, що робити його предметом системних і значних переговорів щодо проведення імпічменту просто не має сенсу жодній зі сторін", - заявила прем'єр-міністр "Дзеркалу тижня".

При цьому вона визнала, що їй справді хотілося б, щоб термін перебування Віктора Ющенка на президентському посту закінчився якнайшвидше. "Хотілося б, звичайно, щоб термін правління діючого президента скоріше закінчився. Я думаю, цього хочуть всі громадяни України. Але потрібно набратися мужності і потерпіти", - підкреслила прем'єр.

Процедура імпічменту, на думку Тимошенко, є дуже тривалою для того, щоб намагатися використовувати її в політичних обставинах, що склалися. "Річ у тому, що процедура імпічменту може зайняти більше часу, ніж залишилося до президентських виборів", - пояснила голова уряду.

 

http://www.zaxid.net/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі