Україна

Жінка, яка розбила сімейне гніздечко Симоненків? ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО

2 February 2009, 12:33

Розкол у родині "першого на селі" комуніста - це не просто чергове VIP-розлучення... Хай вже, казали, серед комуністів сексу не було, але й розлучень, принаймні настільки публічних, мінімум. А тут...

Причому, як виявляється, причина розпаду сімейного гнізда 56-річного лідера Компартії Петра Симоненка з його дружиною Світланою - банальна: інша жінка на стороні, коханка.

ТаблоID вперше публікує ексклюзивні знімки нової жінки Петра Симоненка.

Сама поки що законна дружина Петра Симоненка називає цю "іншу" "тертім лицем" у їхній сімейній справі. А як вдалося дізнатися з чуток ТаблоIDу і як стверджує газета "Сегодня" нову, молоду жінку головного комуніста звуть Оксана Ващенко.

Оксані близько 36 років. Зараз вона - журналіст радіо Ера-FM. Паралельно пишна білявка, наскільки відомо, працює керівником прес-служби Комуністичної партії.

За чутками, Ващенко познайомилася із Симоненком як мінімум у 1999-му році. Тоді вона нібито їздила з ним по регіонах у журналістському пулі під час президентської компанії.

ТаблоID засік Петра Симоненка із новим коханням ще 9-го жовтня 2008-го року на "Вечірньому кварталі" . Тоді парочка послухала співачку Валерію та Стаса П'єху
Обраниця комуніста - радіо-журналістка і водночас керівник прес-служби Компартії Оксана Ващенко

Відтоді Оксана почала працювати з Петром Миколайовичем і їхня співпраця просувалася доволі непогано.

Зважаючи на те, що, згідно з чутками, десь у 2004-му у радіо-журналістки, кажуть, з‘явився жовтий, канаркового кольору "Seat Leon" (за іншою версією "Fiat"). А приблизно два роки тому у Ващенко з‘явився в одному варіанті чорний, а за іншою версією - білий "Lexus" 300-ий.

"Оксану як журналістку Національного радіо ще у 2004-му року прикріпили до Петра Миколайовича для висвітлення його президентської кампанії. Вона тоді об‘їхала з ним всю країну. У 2006-му році Оксана теж була разом з ним", - розповіла одна з колег Ващенко газеті "Сегодня."

За інформацією джерел ТаблоIDа, колишні колеги характеризують Ващенко як доволі складну у спілкуванні, чванькувату людину, яка має невживчивий характер. Водночас газеті "Сегодня" колеги Оксани характеризували її так:

"Вона тямуща, у неї сильна хватка... Дуже любить масажі та спа-процедури. Дамська сумочка у неї "Louis Vuitton". Любить керувати машиною".

Подейкують, що парочка разом ще з 1999-го року 

 

 Білявки Симоненка. Оксана і Світлана

Причому, як розповів газеті один з депутатів Верховної Ради, з дружиною Світланою у Симоненка через Ващенко вже давно почалися конфлікти.

"Потім ми дізналися, що вона вагітна, але не могли зрозуміти від кого. Ясність у батьківстві її дитини вніс, як не дивно, "Вечірній квартал". Коли ми дивилися по телевізору останню передачу, то побачили, що вона сидить поряд з Симоненком. Ми одразу все зрозуміли", - розповіла колега журналістки.

Подейкують, часто бачили, як ця парочка разом приходила в елітний клуб "5 елемент", що на Рибальському острові та який належить Петру Порошенку.

Нагадаємо, як нашептали ТаблоIDу, Оксана Ващенко народила 22-го січня дівчинку. Як пише видання, дочку назвали Марією. Пологи пройшли в одній з елітних клінік столиці.

Між іншим, як вдалося дізнатися ТаблоIDу, Оксана Ващенко - сама киянка. У столиці у неї є мама і молодший брат. Відомо також, що вона нібито була заміжня.

Щоправда, за чутками, історія першого шлюбу радіо-журналістки доволі трагічна. Якось чоловік Ващенко поїхав у Великобританію -чи то вчитися, чи то працювати. Проживши там деякий час, він нібито вже звідти повідомив Оксані, що лишається там і подає на розлучення.

Дітей від першого заміжжя у Ващенко не було. Тож дочка Марія, яку називають дочкою Петра Симоненка, - її первісток.

Водночас, нагадаємо, що у Світлани та Петра Симоненків вже є двоє синів: Андрій (1974) та Костянтин (1977).

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі