Економіка

У Житомирській області придумали оригінальний спосіб залучення інвесторів

3 February 2009, 13:25

З метою створення сприятливих умов для залучення інвестицій, особливо іноземних, в економіку області та діяльності інвесторів, прискорення соціально-економічного розвитку регіонів, пріоритетних галузей виробництва і виконання завдань, передбачених обласною Програмою розвитку інвестиційної діяльності на 2006-2010 роки, голова облдержадміністрації Юрій Забела своїм розпорядженням затвердив заходи щодо виконання обласної Програми розвитку інвестиційної діяльності на 2009 рік.

Зокрема, райдержадміністраціям та міськвиконкомам доручено забезпечити формування інвестиційних карт районів та міст області відповідно до рішення колегії обласної державної адміністрації від 01.10.08 № 32 «Про стан залучення інвестицій у І півріччі 2008 року та завдання органів виконавчої влади і місцевого самоврядування щодо поліпшення інвестиційного клімату в області».

Для інформування потенційних інвесторів про інвестиційні пропозиції, що пропонуються до реалізації в області, в мережі Інтернет будуть розміщені «візитні картки» районів та міст, оновлені каталоги, рекламні буклети та презентаційні компакт-диски. Крім того, будуть постійно оновлюватися бази даних інвестиційних пропозицій в пріоритетних сферах інвестування, вільних об’єктів нерухомості (земельні ділянки, незавершене будівництво, будівлі та приміщення) тощо. Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі