Економіка

Из бюджета Житомирской области под молодежные проекты выделят почти полмиллиона гривен

3 February 2009, 16:54

В облдержадміністрації за участю лідерів молодіжних організацій Житомирщини відбулося засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики.

«Житомирська Молодь — це рушійна сила, яка спроможна внести кардинальні зміни в перебіг політичних та громадських подій як в області , так і в усій країні. Підтвердженням цього є розвиток молодіжного руху, посилення впливу молоді на законотворчі процеси та втілення тих ідей, які не отримували реального застосування», - сказав заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко на початку засідання.

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк презентував учасникам зібрання Календарний план проведення заходів щодо реалізації державної молодіжної політики на 2009 рік та пріоритетні соціальні проблеми, на розв’язання яких мають бути спрямовані проекти програм громадських організацій.

Олександр Антонюк повідомив, що обласним бюджетом на 2009 рік передбачено на реалізацію соціальних програм і заходів державних органів у справах молоді 418,1 тис.грн., з них : на реалізацію проектів молодіжних громадських організацій – 140,0 тис. грн., на реалізацію обласної Програми «Сільська молодь» – 132,0 тис. грн., на реалізацію обласної Програми «Молодь Житомирщини» – 146,1 тис. грн. Про це повіомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі