Україна

П’яний українець влаштував у Чехії ДТП. Загинули 3 людини

9 February 2009, 10:31
П’яний українець в Чехії на швидкості 115 км/год виїхав на зустрічну смугу і протаранив автомобіль Renault Clio. Дві люди загинули на місці, один - помер в реанімації, повідомляє «Сегодня».

Як повідомляють чеські ЗМІ, українець знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Він їхав за кермом автомобіля Opel Vektra зі сторони міста Зелені Руди в місто Пльзень на швидкості 115 км на годину, принаймні, саме на цій відмітці заклинив спідометр розбитого автомобіля. Виїхавши на зустрічну, він протаранив Renault Clio, в якому їхали 4 людини. Людей з «Рено» рятувальникам довелося витягувати, вирізуючи гідроножицями скорчений метал. Крім того, з «Рено» вилився бензин, що ускладнювало роботу рятувальників.

Допитати нашого співвітчизника наразі не представляється можливим, оскільки він з важкими численними переломами і струсом мозку знаходиться в лікарні.

Як повідомляє поліція Чехії, водія все ж таки вирішили узяти під варту, не дивлячись на його стан, і перевезти до тюремної лікувальної установи поблизу Праги. Його звинувачують в перевищенні швидкості і водінні у п’яному стані, що спричинило катастрофу з людськими жертвами. Аналіз крові показав неприпустимий вміст алкоголю в крові.

26-річному українцю загрожує ув’язнення на строк до 10 років.

http://kyiv.proua.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі