Україна

Тимошенко скоро стане бабусею?

9 February 2009, 11:15

У вихідні в Ужгороді борючись з кризою гуляли байкери - крім українських були ще з Росії, Білорусі, Чехії, Польщі і Угорщини. У центрі уваги була чета Карр – зять і дочка прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Причому Женя помітно погладшала, але чи дійсно Леді Ю. скоро стане бабусею, в оточенні Карр не коментують.

Програму розважального шоу головний байкер Ужгороду Олександр Суханов назвав «АнтіКрисис». «Ми просто стараємося, щоб люди хоч на три дні забули про кризу і повеселилися», — говорить він. Щоб розсмішити публіку, учасники акції вбралися в «антикризові» наряди: старі спортивні костюми, кеди і тілогрійки часів СРСР, а також шоломи з написом «АнтіКрисис». Вони наливали всім охочим на вулиці глінтвейн і віскі. Потім байкери змінили своїх залізних коней на циганські брички. Вони орендували їх з десяток у місцевих циганів і близько години роз'їжджали центром Ужгороду, пише
Сегодня.

Увечері байкери гуляли в одному з місцевих нічних клубів. «Деякі завезли свої мотоцикли прямо в зал, але більшість приїхали на дорогих машинах і бричках. Шона Карра я бачила без дружини, але з двома хлопцями, які були схожі на охоронців. Він хотів замовити своє улюблене віскі Black Daniel, але у нас його не було. Як на мене, він сильно схуд», — розповіла співробітниця нічного клубу Маргарита, яка працювала на байкерском шоу. Ужгородські байкери говорять, що Шон веселився від душі. «Він був у хорошому настрої, і навіть зіграв декілька пісень», — розповів Олександр Суханов.

За словами Маргарити, гуляли хлопці всю ніч. «Вони таке витворяли і на сцені, і в залі... Наприклад, один прив'язав до своєї ноги залізну гирю, другою ходив по залу в якомусь парику. Замовляли спиртне, м'ясне і солодке. Багато веселилися, була жива музика. Байкери підсаджувалися до дівчати в залі, пригощали їх. Веселилися з 8 вечора до 3—4 ранку», — говорить вона.

http://www.4post.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі