Місто

На території Житомира знаходиться понад 2000 аварійних дерев

18 July 2007, 17:11

На території міста Житомира, у тому числі на території закладів освіти, медичних установ  знаходиться більше 2000 аварійних дерев.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Більше сотні дерев підлягають негайному знесенню. Про це повідомив начальник КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира ” Олександр Гуменюк під час засідання комісії міськвиконкому з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 липня 2007 року.
“Цільові кошти, що виділяються на знесення дерев, не можуть у повній мірі забезпечити безпечне перебування мешканців на території міста, особливо при несприятливих погодних умовах. Необхідно створити програму з ліквідації аварійних дерев на території Житомира”, - зазначив  Гуменюк.
Також він поінформував, що за 6 місяців поточного року було проведено обстеження 464 дерев, 388 з яких знаходяться в незадовільному стані.
Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила підготувати до 15 вересня на сесію міської ради проект програми з ліквідації аварійних дерев на території міста.
 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі