Місто

У Житомирі міліція поставила у центрі міста бронетранспортер

26 July 2007, 18:23

21 липня УМВС України в Житомирській області провела День відкритих дверей.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Акція пройшла під назвою «Чесність, порядність, людяність» і доволі приємно здивувало багатьох жителів м. Житомира та гостей обласного центру. Погодьтесь, бронетранспортер у центрі міста та ще з численними дітлахами всередині, зовні, довкола – досить неординарне явище. Зразки спеціальних засобів, техніки, подекуди й зовсім унікальні експонати, що використовуються працівниками органів внутрішніх справ у повсякденній роботі, були представлені на огляд широкого загалу.
Всі бажаючі мали змогу поспілкуватися безпосередньо з керівництвом управління, отримати безкоштовну юридичну допомогу та консультації з питань прийняття на службу в органи внутрішніх справ, навчання у вищих навчальних закладах системи МВС.
Стержнем програми стало ознайомлення зі специфікою діяльності основних підрозділів міліції та внутрішніх військ.
Присутні побачили зразки зброї, вилученої міліціонерами або залишеної правопорушниками на місці злочину.

Представники фізкультурно-спортивного товариства „Динамо” демонстрували свій рівень спеціальної та фізичної підготовки. Бажаючі мали нагоду записати своїх дітей до спортивних секцій цього товариства.
Не залишили байдужими присутніх й показові виступи працівників Кінологічного центру, звичайно ж, зі своїми підопічними – міліцейськими мухтарами.
Святкового настрою присутнім додавали музичні твори у виконанні оркестру Управління внутрішніх справ України в області. З щирою вдячністю люди аплодували солістам цього колективу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі