Суспільство

Два дні дітей на Житомирщині стригтимуть безкоштовно

16 August 2007, 15:44

25-26 серпня 2007 року в рамках всеукраїнського проекту «Дні дитинства» в Житомирі та всіх районних центрах області діти безкоштовно чи зі значними знижками обслуговуватимуться в перукарнях державної форми власності.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Організатори акції – Всеукраїнська громадська організація «Спілка перукарів України» та обласні організації роботодавців в інтересах дітей «Усім миром». Метою акції є допомога дітям та їхнім батькам якнайкраще підготуватися до школи та надати матеріальну підтримку перед початком навчального року.

Частина грошей від кожної послуги, наданої учасниками проекту, буде перерахована до дитячого відділення Інституту онкології АМН України.

Всеукраїнський соціальний проект «Дні дитинства» проводиться сім років поспіль. За цей період він отримав позитивну експертну оцінку дитячого фонду ООН в Україні ЮНІСЕФ, був нагороджений дипломом учасника Всеукраїнського руху в інтересах дітей і став лауреатом премії «Прометей престиж» загальнонаціональної програми «Людина року-2002» у номінації «Благочинний проект року».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі