Місто

У Житомирі „Діамант” хоче ощасливити усіх

7 September 2007, 19:42

9 вересня 0 14 годині відбудеться грандіозна акція від магазину “Діамант”, приурочена до Дня  міста

У програмі : розіграш понад 10 ювелірних виробів, в тому числі і діамантового кольє, шоу-програма, аукціон та ще багато цікавого, - повідомляє прес-служба компанії “Діамант”.

Розіграш призів проводиться серед покупців, придбавши ювелірні вироби в фірмовій мережі ювелірних магазинів та пунктах обміну КЮЗ в період літньої акції “Діамантове літо з Київським ювелірним заводом” з 1 липня по 31 серпня 2007 року.  

“Київський ювелірний завод” – являється лідером серед виробників ювелірних виробів в Україні. Ювелірні вироби – це найкращий подарунок на всі часи, а особливо якщо вони зроблені з любов’ю майстрами Київського ювелірного заводу.  Коштовності гармонічно прикрашають наше життя, символізуючи мужність чоловіків і витонченість жінок.

Асортимент ювелірних виробів КЮЗ складає близько 6500 найменувань і оновлюється щомісяця. Висока кваліфікація художників і ювелірів та сучасний рівень технологій дозволяють підприємству випускати ювелірні вироби, що відповідають самим суворим вимогам і вишуканим смакам покупців.

До речі, фірмова мережа КЮЗ нараховує 43 пункти обміну ювелірних виробів та 38 фірмових магазинів по всій Україні.

В цьому році з’явився новий бренд “КЮЗ “Ексклюзив”. Під цією торговою маркою буде представлена нова колекція виробів з великими діамантами, розміром від 0,5 карат до 1 карата і більше.

По всій Україні фірмові магазини КЮЗ чекають на вас. Адже цей світ, створений талановитими умільцями лише для Вас. Це “світ, де здійснюються мрії”.

Ювелірні вироби КЮЗ вирізняються високими якостями вишуканого дизайну, модними новинками і цінами.

Незмінний девіз: “Изысканность, вкус, традиции”  втілений в кожному виробі цього підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі