Події

Житомирське відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ЗАТ «Золотий каравай»

18 September 2007, 17:07

Житомирське відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ЗАТ «Золотий каравай» в особі Житомирської філії на 986 грн. за неподання інформації на вимогу голови відділення.

Про це повідомляє прес-служба житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У зв’язку з виконанням пунктів 2, 5 окремого доручення Кабінету Міністрів України, дослідженням ринку хліба та хлібобулочних виробів Житомирським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України було надіслано вимогу Товариству та Філії.

Згідно з вищевказаною вимогою Товариству в особі Філії необхідно було щоденно до 13 год. 00 хв., факсом 229582 надавати територіальному відділенню наступну інформацію:

1. Рівень оптово-відпускних цін за 1 кг виробу на основні види хліба та хлібобулочних виробів (хліб з борошна пшеничного вищого ґатунку, з борошна пшеничного 1 ґатунку, із суміші борошна пшеничного та житнього, батон з борошна вищого ґатунку). Зазначати назву кожного виробу, вагу, склад борошна.

2. Відомості про наміри стосовно підвищення цін на основні види хліба та хлібобулочні вироби.

3. У разі зростання оптово-відпускних цін на основні види хліба та хлібобулочні вироби надати завірені у встановленому законодавством порядку копії калькуляцій з відповідними розшифровками усіх складових витрат за усіма статтями витрат.

У вимозі містилось попередження про те, що неподання інформації, подання інформації в неповному обсязі або подання недостовірної інформації тягне за собою відповідальність, передбачену статтями 50 та 52 Закону України “Про захист економічної конкуренції”.

Дії Закритого акціонерного товариства “Золотий каравай” в особі Житомирської філії, які полягають у неподанні  інформації Житомирському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України на вимогу  голови Відділення у встановлені головою Відділення строки, є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі