Суспільство

Назван кращий юрист Житомирської міліції

9 October 2007, 15:07

5 жовтня в УМВС України в Житомирській області відбувся конкурс з визначення кращого за професією серед працівників Управління „Кращий юрист”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирської області..

Конкурс складався з двох частин – теоретичної та практичної. Учасникам було запропоновано перевірити свої знання, спеціальні навички та вміння з функціональної підготовки, а також позмагатися з курсу вогневої підготовки і тактики дій у типових та екстремальних ситуаціях.

Серед 18-ти учасників компетентне журі у складі із заступником начальника управління роботи з персоналом Віктором Колесником та заступниками начальника слідчого управління УМВС Бориса Терефенка і Юрійя Балабанові – визначили трьох переможців конкурсу.

Так, призові ІІ та ІІІ місця у боротьбі за звання „Кращого юриста” посіли відповідно старший інспектор відділу роботи з персоналом капітан міліції Дмитро Нікурадзе та заступник начальника Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції Віктор Масляніцин. А найкращим юристом визнано заступника начальника штабу УМВС України в Житомирській області підполковника міліції Михайла Голубєва.

Усіх трьох переможців конкурсу нагороджено грошовою премією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі